Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csirkecombok és fasírtfalatkák fatálon recept

hozzászólások (8)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A csirkéhez és a fasírthoz

A díszítéshez

összesen: 702 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 10 adag *

A csirkéhez és a fasírthoz

A díszítéshez

összesen: 7030 kcal

energiatartalom / 100 g *

A csirkéhez és a fasírthoz

A díszítéshez

összesen: 128 kcal

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Fri, 2012-05-04 16:11

Jövő héten, ha Isten is úgy akarja, megpróbálom elkészíteni, na meg a hidegtálaidat is mellé egy bulira. Nagyon tartok tőle, hogy a közelébe sem jön majd a Tiedének. Hogyan kell jól aszpikozni? Még soha nem csináltam. Előre is köszönöm a segítségedet. Puszi: Éva

olaszneanci
Olaszné Anci / olaszneanci Fri, 2012-05-04 16:33

Kedves Éva néni !
Kb: 1,5 dl vízhez teszek 1/3 húsleveskockát és 1 ek zseletint, majd felforralom.
Ha időközben megszilárdulna, mire kenni akarod a sülteket, mikróban felolvasztható !
Ha van friss húsleved, a víz és a leveskocka helyett azt használd.
Ha kihül a sült, szépen felszeletelem, csirkecomb esetében szétrakom őket, szeletelés után a
húsokat is és az egyik oldalukat szépen, 2x egymás után lefényezem a felmelegített aszpikkal.
A kis lábasból mindig annyit szoktam egyszerre felmelegíteni a mikróban, amennyit egyszerre
felhasználok. Mert előfordul hogy egy-egy kis szál leválik a húsokról és megáll a tálka alján.
Azt a picit kiöntöm és tisztával kenem a második sort .Általában mire a második sornak előkészülök,az első már száraz és mehet a második rá nyugodtan.
Évike ! Ne tarts tőle, bízz magadban ! Sikerülni fog !Ha Valamit még segíthetek írj bátran !Puszi: Anci

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Thu, 2012-05-03 20:30

Drága Ancikám!
Még meg sem nyitottam az oldalt, de már tudtam, hogy ezt csak Te készíthetted. Olyan szép dolgok kerülnek ki a kezed alól, hogy csavargatja az orromat a sárga irigység. Hogy lehet ezt megtanulni? Üdv: Évi néni

olaszneanci
Olaszné Anci / olaszneanci Fri, 2012-05-04 16:04

Drága Évi néni !
Köszönöm a dicséretet, de ez a tál tényleg nem ördöngösség. Kisütöm a kis fasírtokat,
megsütöm a csirkecombokat és felrakom egy fatálra.
Elég egy sütni-főzni szerető háziasszonynak lenni, olyannak mint te is vagy és már
jöhetnek is a feladatok ! Olyan szép és finom dolgok kerülnek ki a kezeid közül, hogy
neked egy ilyen, vagy hasonló tál összerakása simán megy. Higgy nekem ! Puszi: Anci

702
csirke alsócomb 25 db
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
darált sertéshús 80 dkg
zsemle 2 db
tojás 3 db
fokhagyma 1 fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
káposzta 0.5 kis fej
citrom 0.5 db
bors 2 szem
pritaminpaprika 0.5 db
zöldpaprika 1 db
retek 1 db
jégcsapretek 1 db
salátalevél 3 közepes db
citromfű 1 teáskanál