Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Steak burgonya mustárral recept

hozzászólások (40)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 159 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

  • 1500 g burgonya (sütni való, apró szemű krumpli,alaposan lecsutakolva, negyedekre vágva)866 kcal
  • 85 g mustár (magos!)57 kcal
  • 28 g vaj (olvasztott)201 kcal
  • 16 g olívaolaj141 kcal
  • 16 g citromlé4 kcal
  • 6 g citromhéj (reszelve)3 kcal
  • 3 g oregánó (szárított)8 kcal
  • 7 g 0 kcal
  • bors (frissen őrölt)0 kcal
összesen: 1280 kcal

energiatartalom / 100 g *

  • 90.3 g burgonya (sütni való, apró szemű krumpli,alaposan lecsutakolva, negyedekre vágva)52 kcal
  • 5.1 g mustár (magos!)3 kcal
  • 1.7 g vaj (olvasztott)12 kcal
  • 1 g olívaolaj9 kcal
  • 1 g citromlé0 kcal
  • 0.4 g citromhéj (reszelve)0 kcal
  • 0.2 g oregánó (szárított)0 kcal
  • 0.4 g 0 kcal
  • bors (frissen őrölt)0 kcal
összesen: 76 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (40)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

albert81
albert81 Sun, 2014-10-19 19:38

Köszi a receptet, én is fokhagymával csináltam, citromhéj nélkül, pici rozmaringgal. Szuper lett!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Fri, 2014-10-10 02:15

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2014.10.09. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Nensy
Nensy Mon, 2014-08-11 13:29

Annyira édes a bevezető szöveged? "rizs vagy krumpli....?" Én rizspárti vagyok. Már nagyon vártam, hogy kipróbáljam a krumplicskádat. Nagggyyyon finom. (De azért a rizs az mégiscsak rizs. Bocsi-bocsi) Amúgy tényleg finom, párom nagy krumpli imádó, nagyon izlett neki. Olyan érdekes, úgy féltem, hogy meg fog égni mielött megpuhulna a belseje, de nem. Én két tepsit tettem be egyszerre légkeverésen, így viszont csak 200 fokon. Szépen megsültek.

Aniikó
Aniikó Sun, 2014-06-22 19:07

fincsi, mi is megcsináltuk, megjegyzés: sütőpapír nélkül is működik, csak ki kell zsirozni a tepsit + a miénk fél ora alatt puha lett :)

jucus60
jucus60 Tue, 2014-05-27 11:46

Én ma készítettem el ebédre, fokhagymásan, ahogy az eredeti receptben van. Nagyon finom volt, köszönöm a receptet! ...és amikor sül, az az isteni illat! :)

licya
licya Sat, 2014-04-05 22:56

Szuper finom lett! Én kevertem hozzá egy kis zúzott fokhagymát is :)

VargaBea
B / VargaBea Sun, 2013-08-25 10:16

Ez még mindig a kedvencem. Sokadjára készítem el, ma csirkeszárnyhoz.

Gyermely2009
Gyermely2009 Sat, 2012-08-25 08:34

Eszméletlen finom a recept alapján elkészített burgonya!Gyorsan elkészíthető, különleges!! Köszönöm Pákosztos macska !!!!!!!!!!!

cattyee
cattyee Mon, 2012-02-13 17:29

Kedves Pákosztos Macska! A párom kedvéért készítettem el ezt a köretet, én ugyanis sokkal inkább rizspárti vagyok. Megeszem a krumplit is szívesen, de a rizs az igazi. :) Ez a krumpli azonban kivételt képez a szabály alól. A fél tepsivel megettem üresen miután kisült...:O Isteni recept! Én még egy kis tejfölt is tettem a szószba. Úgy is fincsi. :)

irissi
irissi Wed, 2012-01-25 13:29

Tényleg nagyon finom...kedvencünk lett! Azóta nővérem is és anyukám is rendszeresen elkésziti...köszi a receptet!!

apollonia
apollonia Thu, 2012-01-05 15:44

Nagyon finom,de az eredeti recept fokhagymát is ír, ami ittt kimaradt, legközelebb azzal is megpróbálom. Isteni lett nélküle is...kedvenc lesz nasszem... :)

VargaBea
B / VargaBea Sun, 2011-01-23 11:24

Ezt rendszeresen kell készíteni. És nem is kell hozzá semmi. Hmmmmmmmm

Titta
Titta Thu, 2010-10-28 09:22

Incsi fincsike.Mi nem is ettünk húst mellé, hanem kotyvasztottam egy kis rokfortos tejfölt. Nem lehet abbahagyni...

Ruszkicsaj
Ruszkicsaj / Ruszkicsaj Sat, 2010-09-18 16:02

Nagyon finom lett, fehérboros magos mustárral, ketchuppel, steak - fűszerrel csináltam..... Tényleg megpuhult az 1 óra alatt! Szuper recept, megtartjuk! Ui: mi kolbásszal töltött karaj mellé ettük..... :))))

irissi
irissi Tue, 2010-03-16 12:07

Nagyon finom..de en is sok citromlet tettem bele,legközelebb csak módjával...Isteni!!!köszi

dzsorsi
Dzsorsi / dzsorsi Mon, 2010-03-15 16:26

Elkészítettem, nagyon finom lett!
A mi ízlésünk szerint még kicsit utána kelltt sózni, de jól sikerült. Oldalast sütöttünk hozzá :)

szaffi11
Zsófika / szaffi11 Sat, 2010-03-13 17:58

Elkészítettem. A férjem azóta időnként kisettenkedik a konyhába, és teli szájjal tér vissza. "Mit eszel? Semmit..." Asszem, vacsorára nem marad belőle. Pedig óriás adagot csináltam.

syllah
Syllah / syllah Tue, 2010-02-09 11:12

Elkészítettem, tökéletes, nagyon finom! Újabban már anyukám lop tőlem recepteket, ezt is ;)
Moncsika, nem kell letakarni, puhára megsül.

moncsika
moncsika Sun, 2009-11-22 23:24

Nagyon jól hangzik!!!Csak egy kérdés:nem kell letakarni fóliával?így is meg fog főni?

petra
Petra / petra Thu, 2009-11-12 11:13

szia A-nett,
az Intersparban biztosan kapsz magvas dijoni mustárt!
üdv
Petra

A-nett
A-nett Thu, 2009-11-12 11:04

érdekelne, hogy úgy el lehet-e készíteni, hogy mustármagot kicsit megtöröm és sima mustárral összekeverem, mert sehol sem kapokmagvas mustárt. köszi

inf3rno
inf3rno / inf3rno Wed, 2013-01-30 16:17

A magos mustár = sima mustár + mustármag... Attól függ a krémessége, hogy mennyi ideig őrlik... A dijoni mustár annyiban különbözik a simától, hogy borecet van benne ételecet helyett, meg hogy kb 10x annyi az ára a boltban, csak azért mert ráírják, hogy dijoni. Valaki biztos jól keres vele...

Szóval a válasz igen, lehet úgy készíteni magvas mustárt...

Én is kipróbáltam az íze jó lenne, csak nekem egy óra alatt simán leégett... Nem tudtam forgatni közben, mert más dolgom volt... :S Na majd legközelebb...

mesi
mesi Sat, 2009-09-19 11:27

Nagyon finom volt, köszönöm a receptet! Legközelebb kicsit kevesebb citrommal fogom elkészíteni. Ja, és sima mustárral csináltam - nem kaptam magvasat - de így is nagyon jó lett!

159
burgonya 1.5 kg
mustár 85 g
vaj 2 ek
olívaolaj 2 ek
citromlé 2 ek
citromhéj 1 citromból nyert
oregánó 1 ek
1 tk
bors 0 ízlés szerint