Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-halas lusta rakott krumpli recept

hozzászólások (16)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A rakott krumplihoz

A besamelmártáshoz

összesen: 521 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

A rakott krumplihoz

A besamelmártáshoz

összesen: 3125 kcal

energiatartalom / 100 g *

A rakott krumplihoz

A besamelmártáshoz

összesen: 98 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

afonazia
afonazia Sun, 2017-12-24 09:06

Tegnap este került az asztalra, egyszerűen tökéletes! :) <3

Évike.
Egyszeregy / Évike. Thu, 2013-05-30 20:52

Nagyon jó kis recept, másodszor készítettem el, és másodszorra is mindenkinek ízlett a családban. +tőled tanultam rendesen besamelt készíteni is,ami vicces, mert 20 éve főzök :-)

Chocaholic
Chococat / Chocaholic Mon, 2012-07-23 19:02

Kedves Eszter!
Ma mar sokadszor kerult ez a finomsag az asztalunkra - nem is ertem eddig miert nem dicsertem agyon, hiszen mindenkepp azt erdemelne a recept is, es az alkotoja is ;)
Szuper az egesznek az allaga ugy ahogy van, az aranyok is, a leirtak szerint eljarva sztem nem mehet felre az ember lanya. Nalam tonhalkonzerv kerult bele eddig kivetel nelkul, nagyon finom ugy is. A halakkal meg kicsit hadilabon all a csalad, csak azert, majd idovel :)
Tovabbi szep napot Neked!
Chococat

Pusedlee
Pusedlee Mon, 2011-11-14 22:47

Kedves Eszter!
Tegnap elkészítettem, ezt a "csodát"...és úgy véltem ezt nem hagyhatom dicséret nélkül, mennyei lett!! Nekem megfőtt a krumpli, pont olyan lett, mint a képen! :) Köszönöm szépen a recepte(ke)t, a rajongód lettem! :))

deklon
deklon Sun, 2011-07-03 16:46

Ma elkészítettem ebédre, hát az igaza megvallva finom lett e rakott étel, de nem főtt meg a krumpli, túl sok volt a besamel és minden egy spenótos főzelékké folyt össze. Következőkör előre megfőtt krumplival, jól kiolvasztott, megszárított hallal és talán durvára vágott főtt spenóttal készítem el, kevesebb besamellel.
Köszi azért a receptet,
Üdv,
Gabi

kicsivik
kicsivik / kicsivik Mon, 2011-02-21 22:50

Kedves Eszter!
Egy kis változtatással nálunk is az asztalra került ez a tarka csoda. Az ötletet a hűtőben árválkodó másfél adag spenótfőzi adta - holott mi ketten voltunk és nagyon éhesek. Felkarikáztam 4-5 kisebb krumplit, nyersen a kiolajozott jénai aljára halmoztam, só, bors, majd jött a halszelet, kiolvasztva, szintén sózva, borsozva, szerecsendióval bőven meghintve, erre 3 főtt tojás került, pici vizet öntöttem alá a krumpli miatt, végül ráborítottam a főzeléket. Alufóliával lefedtem, betoltam a csőbe és addig ki sem vettem, amíg a kolompér meg nem puhult. Még vacsira is jutott belőle. Köszi a remek ötletet, visszatérő étkünk lesz. 8)

Gargoyle
P. / Gargoyle Mon, 2011-02-21 23:29

Azta mindenit!
Mennyire jó ötlet a spenótfőzi!
Nagyon örülök, hogy ízlett! :-)

cinus79
cinus79 Tue, 2010-12-21 15:19

Ma elkészítettem ebédre, Isteni finom lett. Még a férjemnek is ízlett, aki nem igazán van oda a rakott dolgokért. Este remélem a fiam (nagy kritikus és ínyenc, bár még csak 7 éves) is megkóstolja.

Gargoyle
P. / Gargoyle Tue, 2010-12-21 15:24

Húha, akkor a neheze még hátravan! ;-)
Örülök, hogy ízlett!
Szép ünnepeket, jó készülődést!
Eszter

loncsi
loncsi Wed, 2010-04-21 14:21

Kedves Eszter!
Istenien néz ki, röppen a receptkönyvembe!
Szeretettel
loncsi

521
burgonya 1 kg
spenót 60 dkg
tilápia 70 dkg
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
szerecsendió 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 20 dkg
vaj 80 g
finomliszt 60 g
tej 450 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0.5 tk