Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenót fokhagymával, chilivel és fenyőmaggal recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 153 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 614 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 74 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sanett21
Zsanett111 / Sanett21 Tue, 2013-05-14 15:28

hasonlóan készítik Olaszországban is, tökéletes akár grillezett ételek mellé is. Én pl. ma csirkéhez készítem...

Amerelly
Amerellina / Amerelly Mon, 2012-06-04 07:38

Kedves Beácska!

Nagyon örültem a receptednek, végre egy tejszín nélkül (mivel azt nem annyira bírom, plusz most még paleón is vagyok)!! Sajnos nem volt itthon chilipaprikám, de azt egyszerűen kihagytam és a többi hozzávalóval készítettem el. Fantasztikus lett, csináltam mellé egy kis resztelt májat és a kettő együtt (a máj kissé édeskés és a spenót kissé sós íze) tökéletesen kiegészítik egymást, fantasztikus harmóniát képeznek!

Köszönöm a receptet, máskor is elkészítem! Egyszerű, gyors és finom!

Amerelly

Amerelly
Amerellina / Amerelly Mon, 2012-06-04 07:40

u.i.: illetve 1-2 ek kókusztejszínt (Cocomas-t) adtam hozzá, amitől egy picit krémesebb lett, de a fenséges ízvilág megmaradt.

Kitty1975
Kitty1975 Wed, 2011-07-20 10:34

 Kipróbáltam a receptet (egyébként sült csirkéhez) és bátran ajánlom mindenkinek. A fokhagymát én nem vagdalom, hanem préselem és csili helyett én a végén citromot csorgattam rá. Ez a görögösebb változat. Mindkét módon finom.

153
fokhagyma 3 gerezd
chili 0.5 db
fenyőmag 50 g
spenót 750 g
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint