Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztával és rizzsel sült oldalas recept

hozzászólások (10)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 1265 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 5054 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 145 kcal

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csukcs
Csillu / csukcs Mon, 2012-11-19 21:18

Kipróbáltam és jól sikerült. Finom lett a rizs, pedig sütés előtt voltak kétségeim. Az én sütőmben kellett még plusz negyed óra sütés takarás nélkül, de nagyon fincsi lett.

nyba
nyba Mon, 2011-11-14 22:28

Elmentettem ezt a receptet kifogom próbálni, de nem értem ha valaki ilyen jó receptet ír miért tesz bele egy gyárilag elkészített izesítő anyagot ami csak is mű dolgokból áll össze! Szerintem azt a fűszersót bármelyikünk eltudja készíteni és van is a konyhánkba hozzá megfelelő fűszer! Elnézést de véleményem szerint kár ilyen adalék anyagokat használni mert csak ízfokozók és kitudja hogy még mi fenét tesznek bele ! Pék vagyok én tudom , hogy milyen az előre bekevert kakaós csiga és a többi - finomságnak - nevezett dolog!
De azért köszönöm !

periscope
periscope / periscope Sun, 2011-04-03 14:47

Az enyém is pont így nézett ki, a recept tökéletes, az íze fantasztikus. Mindenki meg volt elégedve, örülök, hogy megtaláltam és kipróbáltam. Köszi, hogy feltetted :-))

ancsazs
Mohácsiné Anita / ancsazs Fri, 2011-03-04 17:28

Kedves Timi!
Szeretném elkészíteni ezt az ételt mert nagyon praktikus valóban hogy minden egyszerre fő és sül.Csak kérdezném hogy nem sok az 2dl az étolajból,nem lesz túl olajos,zsíros?

KisnéTimi
KisnéTimi / KisnéTimi Sat, 2011-03-05 00:41

Kedves Ancsazs!
Hát attól függ, hogy mennyire zsíros húsokkal készíted el. Én kevésbé zsíros húsokat szoktam választani, még az oldalasból is, mert nem szeretjük a zsíros husikat. Olajos szokott lenni, de nem túlságosan. Ha gondolod akkor tegyél rá kevesebbet és még akár sülés közben is önthetsz rá. A lényeg, hogy ne legyen száraz.

Lidi
Lidi Mon, 2011-02-28 16:04

Nagyon jól hangzik.Praktikus gyorsan összedobható,nem kell órákig a konyhában lenni.....szuper!
De......egy kérdésem volna:
A rizs nem főt szét ennyi idő alatt,vagy egyáltalán milyen lesz?
Lidi

KisnéTimi
KisnéTimi / KisnéTimi Tue, 2011-03-01 10:31

Kedves Lidi! A rizs egyátalán nem fől szét ennyi idő alatt. Pont jó lesz. Én még eddig csak vastag szelet húsokkal sütöttem, azért kell a kb 2 óra sülési idő.

1265
sertésoldalas 70 dkg
sertéstarja 50 dkg
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint
rizs 30 dkg
víz 8 dl
savanyú káposzta 1 kg
napraforgó olaj 2 dl