Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgabarackos lepény recept

hozzászólások (38)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 433 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

összesen: 3467 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 251 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (38)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

rossomerida
rossomerida Wed, 2017-07-26 09:14

Isteni finom, teszteltük!...igaz, a "pántlikát" kihagytam belőle, mert totyogósunk van. Köszi a receptet! :)

Nosalty.hu
Nosalty.hu Fri, 2017-07-14 02:01

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2017.07.13. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

kerezsi.szilvia@freemail.hu
kerezsi.szilvia@freemail.hu Sun, 2015-07-12 18:55

szia én tegnap készitettem el a sütit igaz csak 15 dkg vajjal de így is nagyon finom lett,párom szerint túl kicsi tepsivel sütöttem :)

csandi001
csandi / csandi001 Mon, 2014-07-07 19:06

Kedves "vicikó"! Nagyon szépen köszönöm a receptet! Tegnap este elkészítettem. Ma ismét ezt kéri a család! :) Nagyon-nagyon-nagyon finom! Szép napot Neked! :)

Bubbernyik
Bubbernyik / Bubbernyik Sun, 2013-09-01 17:49

Szia, elkészítettem a sütit, de nekem tocsog a vajtól. Biztos, hogy ilyen sok kell bele? Konkrétan csöpögött belőle a zsír, amikor kész lett, és az ízében is sokkal erősebb a vaj, mint a cukor.

Már ezerszer készítettem ilyen tojás habos sütit, azzal nincs probléma.

vicikó
Vicikó / vicikó Sun, 2013-09-01 22:14

Jajj, de sajnálom!
Igen, ennyi vaj kell bele, és nekem nem szokott csöpögős lenni egyáltalán. Igaz, nem az a piskótatésztás jellegű, hanem finoman szaftos süti , ami a gyümölcstől szaftos, nem pedig zsíros a vajtól.
Lehet, hogy magasabb hőfokon kellett volna sütnöd? A sütők sem egyformák..
Tényleg sajnálom, hogy nem úgy sikerült, ahogy kellett volna! :(

Üdv: Vici

katalinka3
katalinka3 Sat, 2013-08-03 06:04

Katalinka3.
Biztosan finom kis süti - lesz - ha elkészítem le is tesztelem.

Köszi a receptet, mentettem.

Üdv.: Katalinka3.

Kabocapor
Kabocapor Fri, 2013-08-02 19:45

Most készítettem el, úúúúú...nagyon jó lett:) Pálinka helyett rumot raktam bele, a rum íze nem érződik benne, nem kell félni tőle. Így is fantasztikus, köszönöm a receptet!

syssi75
syssi75 Sun, 2013-07-21 13:23

Én is megsütöttem de nekem nagyon lapos lett,különben nem lenne rossz ha kicsit magasabb lett volna.Mitől kellett volna felemelkednie?Márti

vicikó
Vicikó / vicikó Sun, 2013-07-21 15:13

Szia Márti!

Örülök, h elkészítetted, de sajnálom, hogy nem elég magas a sütid.

Hogy mitől lenne magas?
Először is a tepsi mérete fontos, ez egy nem nagy tepsi méret, amit megadtam. Ha lényegesen nagyobb amiben készítetted, nem tud megemelkedni.
A másik dolog pedig, a tojásoktól. A habosra kevert sárgájától, ill. a habtól.
És egy fontos dolog még, hogy amint a sütőporos liszt is belekerül a nedves anyagokba, onnantól gyorsan kell dolgozni, mert rögtön reakcióba lépnek egymással, innentől a lehető legrövidebb idő alatt be kell kerülnie a sütőbe. Tehát mindent előre elő kell készíteni.

De remélem nem ment el a kedved tőle, mert szerintünk egy nagyon fincsi süti, hamar el is készül, és tul. képen szinte minden gyümölccsel elkészíthető.

Szép vasárnapot Neked!
Üdv:-) Vici

dmarti
dmarti Tue, 2013-07-23 09:04

Szia Vici! Akkor most kell bele sütőpor vagy nem?:) Köszi! Márti

vicikó
Vicikó / vicikó Tue, 2013-07-23 14:22

Szia Márti!

Nem kell bele! A hozzászólásban rosszul írtam, bocsánat.

Ha el szeretnéd készíteni, akkor nyugodtan hagyatkozz a recept leírására, és akkor szerintem biztos egy nagyon finom, könnyű sütit fogsz kapni. Nekem mindig " sikerül " !

Szép napot Neked! :)

Üdv:-) Vici

dmarti
dmarti Wed, 2013-07-24 20:31

Szia Vici! Köszönöm szépen, ki fogom próbálni, imádjuk a sárgabarackos sütiket, pont ilyen receptet kerestem:) Márti

ophelia1
ophelia1 Wed, 2013-07-03 18:50

szia! A pálinkát lehet/kell helyettesíteni vmivel,v egyszerűen kihagyható? Köszi

vicikó
Vicikó / vicikó Wed, 2013-07-03 21:16

Szia!

Lehet is helyettesíteni, de ki is lehet hagyni.

De ha benne van, érezni egy kis pluszt... Természetesen nem kell félni az alkohol miatt, mert a sütés folyamán elpárolog belőle. Én ajánlom, hogy legyen benne!

Üdv:-) Vici

verjudit
verjudit Thu, 2012-07-26 19:16

Mennyei...finom! Könnyű..elkészíteni és....elfogyasztani is!!! Köszönöm! V. Judit

433
porcukor 150 g
vaj 200 g
tojás 5 db
finomliszt 200 g
pálinka 0.5 dl
vaníliás cukor 1 csomag
sárgabarack 500 g