r
Nosalty Logó

Sárgabarackos bögrés süti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sárgabarackos bögrés süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 603 kcal
  • 14% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 3623 kcal
  • 14% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 316 kcal
  • 14% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19 g

Zsír

  • Összesen
    40.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    989.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    456 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 603 kcal
  • 14% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    114.2 g

Zsír

  • Összesen
    243.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    141 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5936.1 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    1076 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    1348 mg
  • Foszfor
    2735 mg
  • Nátrium
    654 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    14 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    284.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    55 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    98 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    286 micro
  • Kolin:
    269 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    35 micro
  • β-karotin
    2054 micro
  • β-crypt
    193 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    442 micro
Összesen 3623 kcal
  • 14% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    517.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    238 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    179 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 316 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. Összekeverjük alisztet, darált magokat, nyírfacukrot, mandulareszeléket, fahéjat, szódabikarbónát.
  3. A sárgabarackra szórjuk a vaníliás nyírfacukrot, és jól összekeverjük.
  4. A száraz keverékhez adjuk a tejet, simára keverjük, majd belekeverjük a sárgabarackot is.
  5. Sütőpapírral bélelt kis tepsibe öntjük a ragacsos állagú tésztát, hőlégkeveréses módon 20 perc alatt megsütjük.
  6. Kihűlve fogyasszuk, hidegen az igazi. :)A süti tésztája kívülről kérges, belülről szinte krémes lesz.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x15x7
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 107
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 20770
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 30.

Receptkategóriák

Valami egyszerű liszt és cukor nélküli finomságot szerettem volna, és ez lett belőle, a második sütésre sikerült tökéletesre fejleszteni a receptet. Szerintem nagyon finom, és nem utolsó sorban nagyon tartalmas, rostokban gazdag sütike! Ha nincs sárgabarack, ajánlom kipróbálni akár aszalt gyümölcsökkel vagy például szilvával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!