r
Nosalty Logó

Sárgabarackkal töltött rántott pulyka

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Évi néni
Sárgabarackkal töltött rántott pulyka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 788 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 4724 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 238 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    31.3 g

Zsír

  • Összesen
    56.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    705.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    207 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    1306 micro
  • β-crypt
    126 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    190 micro
Összesen 788 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    187.9 g

Zsír

  • Összesen
    340.1 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    152 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    114 g
  • Koleszterin
    750 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4231.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    226 mg
  • Kálcium
    447 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    373 mg
  • Foszfor
    1906 mg
  • Nátrium
    1241 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    239.3 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1131.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    854 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    117 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    327 micro
  • Kolin:
    360 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    7834 micro
  • β-crypt
    753 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1142 micro
Összesen 4724 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    17.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    395 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 238 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk.
  2. A sárgabarackot kettéválasztjuk, magját kivesszük, leheletnyi fahéjjal megszórjuk.
  3. A hússzelet egyik felét megkenjük darabos mogyoróvajjal, ráhelyezzük a barackfeleket, ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük, bepanírozzuk, 175 fokos olajban kisütjük.
  4. Köretnek héjában főtt vajas újburgonyát adtam összeaprított korianderlevéllel.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11330
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgabarackkal töltött rántott pulyka
Évi néni 1830 recept

Szerettem volna megbolondítani az unásig készített (hazudok, mert soha nem tudom megunni) rántott húst krumplival. Ezért egy kevés afrikai ízhatásúra készítettem el. Érdemes egyszer kipróbálni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek