r
Nosalty Logó

Sajttorta MissMilenda konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajttorta MissMilenda konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Összesen 505 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Összesen 3533 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Összesen 323 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    26.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.4 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 505 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    184.7 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    621 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1456.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    235 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    326 mg
  • Nátrium
    825 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    415.6 g
  • Cukor
    275 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    888 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    329 mg
  • Retinol - A vitamin:
    873 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    164 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    494 micro
Összesen 3533 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    133.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 323 kcal

Hozzávalók

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Elkészítés

Kekszalap

  1. Alaposan törjük össze a Lotus kekszet.
  2. Dolgozzuk össze a kekszet és az olvasztott vajat konyhai robotgépben.
  3. Majd öntsük a keveréket a sütőformába, nyomkodjuk bele a sütőformába úgy, hogy pereme is legyen a tortánknak, és süssük 180 fokon 8 percig.
  4. Majd vegyük ki a sütőből, és várjuk meg, még teljesen kihűl.

Krémsajt réteg

  1. Robotgépben keverjük össze a cukrot, krémsajtot, tojásokat, citromhéjat és a vanília kivonatot, ameddig a keverék sima nem lesz.
  2. Majd az egészet öntsük rá a kihűlt kekszalapra, süssük kb. 25 percig 180 fokos sütőben, ameddig a sajtmassza teteje meg nem keményedik egy kicsit.
  3. Vegyük ki a sütőből, és várjuk meg, még teljesen kihűl.

Felső réteg

  1. Keverjük össze a felső réteg alapanyagait, egy sima krémet kell kapnunk. Ha a sajttortánk már kihűlt, akkor tetejére öntjük a krémet, és betesszük a hűtőbe.
  2. Legalább egy órát hagyjuk állni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1225
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 23.

Ajánló

Én egy kis vaníliát is kapartam a felső rétegbe.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mindenki kedvenc édessége a családban.

Hozzávalók

Kekszalap

Krémsajt réteg

Felső réteg

Címlapról ajánljuk

További cikkek