Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos sós rudak Glasertől recept

hozzászólások (14)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához:

Kenéshez, szóráshoz:

összesen: 299 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 10 adag *

A tésztához:

Kenéshez, szóráshoz:

összesen: 2996 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához:

Kenéshez, szóráshoz:

összesen: 415 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Khádi
Jozsó52 / Khádi Tue, 2018-11-20 21:37

Már elég régen lementettem a receptet,ma el is készítettem. Az íze nagyon jó, azonban a sütőpor mennyisége szerintem kevés, legközelebb dupla mennyiséget fogok használni. Szóval, nagy sikere van, a lányom két pofára eszi, mit eszi, zabálja.

kiralylany
kiralylany Tue, 2018-04-03 16:46

Kedves Glaser!
Nagyon köszönöm, nagyon jól sikerültek a sós rudak, mindenki nagyon dícsérte.
Egy része szórás nélkül készült, egy részére oregano került, a maradékra pedig szezámot raktam.
Mindenkinek ajánlani tudom, egyszerű, de nagyszerű.

edit56
VnéEdit / edit56 Wed, 2017-05-03 23:03

Kedves Glaser!Szombaton megsütném,vasárnap is jó lesz?Nem lesz kemény?Szülinapra vinném ,persze nagyobb adagban.Köszönöm a választ.Üdv:Edit.

glaser
Glaser / glaser Thu, 2017-05-04 10:44

Kedves Edit! Nyugodtan megsütheted szombaton, nem kemenyedik meg vasarnapig. Jol zarodo dobozban par napig is elall. Üdv: Maria

edit56
VnéEdit / edit56 Mon, 2017-05-08 16:20

Köszönöm szépen Marika.Elkészült a süti.
Nagyon finom,klassz recept.Üdv:Edit.

Incy
Incy Wed, 2015-12-30 21:51

Most lett kész, örülök, mert szépek is lettek meg nagyon fincsik :) köszi a receptet tényleg szupiiii!!!!!

gibu94
Gibu / gibu94 Sun, 2015-11-29 19:44

Nagyon jó recept! :) Parmezánnal isteni, magamtól a hasonló sajtos rudacskába nem jutott volna eszembe belerakni! Kár, hogy nem tudok fényképet csatolni a "műről". Én rövidebbre, olyan 5 cm hosszúra csináltam őket. Meg van a rágcsa recept Szilveszterre :)

dadimami
dadimami Wed, 2015-01-07 14:48

Kedves Glaser!
Szilveszterre megsütöttem a sajtos sós rudacskákat a recepted szerint, mindjárt dupla adaggal indítva, - mivel a felnőtt gyerekeimnek is juttatok belőle - nagyon jól sikerült, bár egy adag a figyelmetlenségem okán kissé túlsült, még jó, hogy nem vészesen, arra rájártam az egyéb grissini és pogácsa sütés közben, mert egy gond van vele, ha az ember elkezdi enni, nem lehet abbahagyni. Egy dobozba "mentettem" belőle későbbre, most már egy hete, de mintha ma sütöttem volna, olyan omlós, de nem száraz.
Szuper jó ez a recept!
üdv: Margó

299
vaj 150 g
0.5 tk
fűszerpaprika 1 tk
tejföl 2 ek
tojássárgája 1 db
parmezán sajt 60 g
sajt 120 g
finomliszt 250 g
sütőpor 0.5 tk
tojássárgája 1 db
főzőtejszín 2 ek
mák 10 g
szezámmag 1 ek
köménymag 1 ek
0 ízlés szerint