r
Nosalty Logó

Sajtos melegszendvics 2.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sajtos melegszendvics 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 575 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2300 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 326 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1606.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    403 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    300 mg
  • Nátrium
    793 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    214 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 575 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.5 g

Zsír

  • Összesen
    110.4 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6426.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    166 mg
  • Kálcium
    1613 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    1198 mg
  • Nátrium
    3172 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    238.6 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    253.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    856 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    454 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    845 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    137 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    220 micro
Összesen 2300 kcal
  • 13% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    910.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 326 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felszeletelünk 8-10 szelet kenyeret, és megkenjük mindegyiket vajjal (ne vékonyan).
  2. Lereszelünk annyi sajtot, amennyi elég lessz 8-10 szelet kenyérre.
  3. Megszórjuk a kenyereket sajttal (bőségesen), majd sütőbe tesszük, és annyi ideig sütjük, amíg szép pirult nem lesz. (Légkeverésesen a sütéssel a melegszendvics alul-felül pirult lesz, szóval aki csak a tetejét szeretné pirultan, az felsőn süsse a melegszendvicset!)
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 50
  • Össznézettség: 23280
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Melegszendvics a király!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!