r
Nosalty Logó

Ropogós sült csirke hagymaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Ropogós sült csirke hagymaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 464 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1861 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 102 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    572.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    276 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    253.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    329 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1640 micro
  • Lut-zea
    150 micro
Összesen 464 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    144.2 g

Zsír

  • Összesen
    127.1 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    884 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2291.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    1104 mg
  • Nátrium
    690 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1014.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    684 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    275 micro
  • β-karotin
    1317 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    6561 micro
  • Lut-zea
    600 micro
Összesen 1861 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    356 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 102 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott csirkeszárnyakat megfűszerezzük (só, bors, paprika).
  2. A tepsi alját meglocsoljuk az olajjal és befedjük a karikákra vágott vöröshagymával, a paprikával, és a paradicsom darabokkal.
  3. A megfűszerezett csirkedarabokat ráhelyezzük.
  4. Előmelegített sütőben alufólia alatt sütjük 50 percet, aztán fólia nélkül pirítjuk, amíg aranybarna nem lesz.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 201
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 37716
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A csirkeszárny ropogósan az igazi.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek