Kedves Petra! Én bár tudom, kitől vetted, de neked a receptednek neveztem el, és új hűtő és fagyó feltöltés lesz, veszek ilyen husit, és elkészítem, a'la Petra ajánlásával.Éva-Anyóca
A karaj továbbra sem áll nálam az első helyen, de ez a sült, ropogós bőr....hát ez valami csodálatos! Pláne, hogy zsenge malackarajból csináltam!
Szóval összességében véve nagyon finom volt, jó kis recept! Dilemmák eloszlatva. Egyvalami nem tetszett, és az a citromhéj. Valamiért nem tudtam passzintani a többi ízhez. De ez is csak ízlés kérdése.
Hozzászólások (10)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. január 9-én kiemeltük cikkünkben: 13 szaftos-porhanyós isteni sertéshúsos fogás
Üdvözlettel, NoSalty
Köszi!! Jó recept (elfogyott)
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2014. július 7-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: nyaralj itthon olaszosan!
Üdvözlettel, NoSalty
szia,
nem, nem kell lefedni!
Szia Petra, nem kell lefedni a hust? Köszi!
Kedves Petra! Én bár tudom, kitől vetted, de neked a receptednek neveztem el, és új hűtő és fagyó feltöltés lesz, veszek ilyen husit, és elkészítem, a'la Petra ajánlásával.Éva-Anyóca
Kedves Petra!Valahogy mindíg visszatérek ehhez a recepthez.Most már el kell menteni,mert annyira különleges és mégis egyszerű.Üdv:Bogi
Kephera,
nálam pedig éppen a citromhéj tette fel az i-re a pontot:-)
A karaj továbbra sem áll nálam az első helyen, de ez a sült, ropogós bőr....hát ez valami csodálatos! Pláne, hogy zsenge malackarajból csináltam!
Szóval összességében véve nagyon finom volt, jó kis recept! Dilemmák eloszlatva. Egyvalami nem tetszett, és az a citromhéj. Valamiért nem tudtam passzintani a többi ízhez. De ez is csak ízlés kérdése.
Komoly dilemmáim vannak a recepttel kapcsolatban, ennek ellenére persze, hogy bent van már a sütőben. Nos majd meglátjuk...