Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rétegzett cappuccinos krém recept

hozzászólások (7)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A krémhez

A díszítéshez

összesen: 305 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A krémhez

A díszítéshez

összesen: 1214 kcal

energiatartalom / 100 g *

A krémhez

A díszítéshez

összesen: 174 kcal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sat, 2010-08-07 21:58

Glaser! Nekem tetszik ez a rétegezett capuccinos krém, és bár tényleg egy kissé összefolyt, gondolom nem vagy Michalein csillagos shéf, vagy hogy a csodába kell azt gondolni, hogy ha nem olyan csúcs minőség, akkor fel se merd tenni.Na jó nevezted volna el ahogy írtad márványozottnak, vagy mindegy minek, a végeredmény a lényeg,és ha finom,akkor jó,nem?Aki fényképet rak fel elkészített remekművéről, csak 85 %-ban annyira ügyes, hogy amit csinált csodás, és amit és ahogy fényképezett az is csodás.Nem vagyunk tökéletesek, ennek ellenére, a munkád szép, és nekem megtetszett, megcsináltam, és lehet én is türelmetlen voltam, de ilyen lett, mint a képen.Kit zavart, amikor 10 perc múlva már elfogyott?!Éva-Anyóca Köszi!!!!!!!

dorczy92
Dorczy92 / dorczy92 Tue, 2010-02-23 17:31

szia : ) szerintem nagyon jól néz ki, azt hittem direkt ilyen : D DE nem értem mit takar a " kicsavart zselatin" Esetleg a 10 perces hidegvizes áztatás?
üdv.: dorczy92

glaser
Glaser / glaser Tue, 2010-02-23 20:16

Szia dorczy92! 10 perc aztatas utan a zselatint kinyomkodjuk (vagy csavarjuk) es igy olvasztjuk fel a forro tejben.
Üdv Glaser

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2009-11-13 21:21

Én így is megkóstolnám! :) Emberek vagyunk, nem sikerülhet mindig minden tökéletesre :)

glaser
Glaser / glaser Tue, 2009-11-10 12:44

Szia Mignon!
Kerdesed jogosult. A retegezes nem sikerült tökeletesre, egy kicsit összefolytak a retegek, lehet marvanyozott cappuccinos kremnek kellett volna neveznem. Hogy miert is ajanlom masoknak? Hat mert finom, nekünk izlett es megvagyok gyözödve hogy következöleg a retgezes tökeletes lesz..
Üdv:
Glaser

mignon
Mignon / mignon Mon, 2009-11-09 21:20

Szia Glaser!
Kritikus leszek kicsit, de nem bírom megállni, hogy ne kérdezzem meg: Ha neked sem sikerült, akkor miért tetted így fel, hogy ajánlod így bátran másoknak is?
Üdv:
mignon

305
lapzselatin 4 db
tej 375 ml
cukor 50 g
vaníliás cukor 1 csomag
habtejszín 200 ml
instant kávé 2 ek
tej 2 ek
amarettó 1 ek
amarettó 2 ek
csokoládé 10 g
porcukor 2 teáskanál