r
Nosalty Logó

Répatorta sajtkrémes mázzal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
baloghorsi
Répatorta sajtkrémes mázzal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Répatorta

Krémsajtos máz

Összesen 818 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Répatorta

Krémsajtos máz

Összesen 6529 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Répatorta

Krémsajtos máz

Összesen 282 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1037.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    469 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.9 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    516 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    1935 micro
  • β-karotin
    4618 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    329 micro
Összesen 818 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    118.9 g

Zsír

  • Összesen
    374.7 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    116 g
  • Koleszterin
    779 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8299 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    162 mg
  • Kálcium
    1708 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    908 mg
  • Foszfor
    3751 mg
  • Nátrium
    1694 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    18 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    695 g
  • Cukor
    457 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

VÍZ

  • Összesen
    665.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4129 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    415 micro
  • Kolin:
    759 mg
  • Retinol - A vitamin:
    407 micro
  • α-karotin
    15483 micro
  • β-karotin
    36946 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    2632 micro
Összesen 6529 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    359.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    670 micro
  • β-karotin
    1599 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 282 kcal

Hozzávalók

Répatorta

Krémsajtos máz

Elkészítés

Répatorta

  1. A répát lereszeljük, egy másik tálban a tojásokat habosra keverjük a cukorral és a vanília aromával.
  2. A lereszelt répához adjuk a lisztet, a sütőport (esetleg egy kis szódabikarbónát), a fűszereket, a csokikat (nekem 1 tábla sima és fél tábla mogyorós étcsoki került bele) lereszelve ill. darabolva, és a többi hozzávalót is, majd összekeverjük.
  3. Sütőpapírral bélelt tortaformába vagy tepsibe simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük (nekem kapcsos 28 cm-es tortaformában ez kb. 40 perc volt).
  4. Ha megsült, kivesszük, és hűlni hagyjuk.

Krémsajtos máz

  1. A hozzávalókat egy tálba öntjük, és robotgéppel alaposan kikeverjük, hogy szép sima, egységes krémet kapjunk.
  2. Ha kihűlt a torta, bevonjuk a mázzal (jót tesz neki, ha legalább egy éjszakát pihen a hűtőben).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4253
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Répatorta sajtkrémes mázzal
baloghorsi 18 recept

Valami könnyű, tavaszi édességre vágytam - ez lett belőle :)

Hozzávalók

Répatorta

Krémsajtos máz

Címlapról ajánljuk

További cikkek