r
Nosalty Logó

Reform barna pizza

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Bejja
Reform barna pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 1286 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 5145 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 205 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    57.7 g

Zsír

  • Összesen
    73.4 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3943.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    1111 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    200 mg
  • Foszfor
    1031 mg
  • Nátrium
    1525 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    353.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    557 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    509 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    533 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    417 micro
Összesen 1286 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    230.8 g

Zsír

  • Összesen
    293.8 g
  • Telített zsírsav
    135 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    875 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15773 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    4445 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    801 mg
  • Foszfor
    4125 mg
  • Nátrium
    6101 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    419 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    64 mg

VÍZ

  • Összesen
    1412.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2228 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    145 micro
  • K vitamin:
    86 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    473 micro
  • Kolin:
    386 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2034 micro
  • α-karotin
    404 micro
  • β-karotin
    2131 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    1667 micro
Összesen 5145 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    630.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    244 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    411 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben (én nem szoktam beletenni cukrot, és mégis felfut).
  2. Egy tálba beleszitáljuk a liszteket, sóval és a fűszerekkel összekeverjük, a közepébe beletesszük a felfuttatott élesztőt és a langyos vizet, és összedolgozzuk.
  3. Meleg helyen 25-30 percet kelesztjük, majd visszaverjük, és újra letakarva kelesztjük további 20 percig.
  4. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, a tésztából tenyérnyi darabokat teszünk a sütőpapírral kibélelt tepsibe, és fél cm vastagra ellapogatjuk.
  5. Betoljuk a sütőbe 5 percre, addig lereszeljük a sajtot.
  6. Majd megkenjük vagy paradicsommal vagy tejföllel, és a feltéteket ráhalmozzuk. Visszatoljuk a sütőbe, és 10 perc alatt készre sül. Nem kell légkeverés. Nekem ebből 10 darab tenyérnyi pizza lett.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 10303
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 16.

Ajánló

Ha nem reggelire készül, egy pohár kukoricasör nagyon megy hozzá.:-))

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vasárnap... Nem volt itthon kenyérféle, senkinek sem volt kedve elmenni a pékségbe, így készítenem kellett valami finomat, hamár mindenki itthon van.:-)

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek