r
Nosalty Logó

Rántott surimi quinoasalátával

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Nosalty
Rántott surimi quinoasalátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

rántott surimi

öntet

quinoasaláta

Összesen 870 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

rántott surimi

öntet

quinoasaláta

Összesen 3472 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

rántott surimi

öntet

quinoasaláta

Összesen 159 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    32.3 g

Zsír

  • Összesen
    42.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1596.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    195 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    675 mg
  • Nátrium
    451 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    286.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    211 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1188 micro
  • β-crypt
    310 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    481 micro
Összesen 870 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    129.1 g

Zsír

  • Összesen
    170.7 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    615 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6386 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    781 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    861 mg
  • Foszfor
    2699 mg
  • Nátrium
    1804 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    367.8 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    1144.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    733 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    64 mg
  • C vitamin:
    314 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    222 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    846 micro
  • Kolin:
    678 mg
  • Retinol - A vitamin:
    282 micro
  • α-karotin
    96 micro
  • β-karotin
    4750 micro
  • β-crypt
    1238 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1924 micro
Összesen 3472 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    294 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    219 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 159 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

rántott surimi

öntet

quinoasaláta

Elkészítés

rántott surimi

  1. A surimiket megforgatjuk lisztben, majd a tojásban és panko morzsában is. Nem árt dupla panírt készíteni, így mehetnek még egyszer a tojásba és a pankóba.
  2. Egy mélyebb serpenyőben olajat forrósítunk, és kisütjük benne a surimiket. Figyeljünk nagyon, mert oldalanként nagyjából fél perc elég is nekik!

öntet

  1. Az öntet összevalóit egy tálban homogénre keverjük.
  2. A quinoát megfőzzük, leszűrjük, és egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk a felkarikázott zellert, a julienne-re vágott paprikát és uborkát, az aprított petrezselymet, valamint a citromhéjat.
  3. Ráöntjük az elkészített öntetet, és az egészet összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk a pirított, tört mandulával, és a rántott surimivel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3742
  • Feltöltés dátuma: 2018. december 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha még nem próbáltátok ki a rántott surimit, itt az alkalom, ugyanis szuper! 

Hozzávalók

rántott surimi

öntet

quinoasaláta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!