r
Nosalty Logó

Rántott sült paprika Angie konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Angie-30
Rántott sült paprika Angie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
rántott ételek
  • 4% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 612 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1838 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 98 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    23.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1264.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    183 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    358 mg
  • Nátrium
    573 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    395 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    670 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    482 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    281 micro
  • Kolin:
    178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    75 micro
  • β-karotin
    6126 micro
  • β-crypt
    1853 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    445 micro
Összesen 612 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    71.6 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3793 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    549 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    1074 mg
  • Nátrium
    1718 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    327.7 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    1184.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    2009 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    1445 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    842 micro
  • Kolin:
    535 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    226 micro
  • β-karotin
    18377 micro
  • β-crypt
    5558 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1334 micro
Összesen 1838 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    1.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    200.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    970 micro
  • β-crypt
    293 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 98 Kcal

Elkészítés

  1. A paprikákat száraz tepsibe tesszük, és 200 fokon addig sütjük, míg itt-ott fekete kezd lenni a héja, jól fepúposodik, majd leszedjük a héját, és hűlni hagyjuk.
  2. Lisztbe, tojásba, prézlibe forgatjuk, és olajban kisütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4773
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Mi anyukámmal imádjuk a rántott paprikát.

Címlapról ajánljuk

További cikkek