Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott krumpli nyers burgonyából recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 474 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 5 adag *

összesen: 2370 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 120 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

amelya
amelya Sun, 2014-01-05 17:10

Most csinálom másodjára (épp sül) de nagyon tetszik a recept, egyszerű, könnyű és relatíve gyorsan kész :) Mi teszünk/tettünk bele pluszba bacont csíkozva, hagymát és paradicsomot karikára vágva és máris olyan laktató lesz, hogy 3 napig esszük ketten, mert maximum egy kistányérnyit bírunk benyomni egy étkezésre :)

Bamanna
Bamanna Sun, 2013-04-07 11:27

Sziasztok!
Én mindig nyers krumpliból csináltam eddig is, és miközben a krumpli fő/párolódik, magába szívja a sok finom ízt a kolbászból is, meg a többi hozzávalókból is.
Szerintem így sokkal finomabb lesz az íze :)

Boszi13
Boszi / Boszi13 Sun, 2012-08-12 23:17

Ma lángolt kolbásszal készítettem el és a tetejére a tejfölbe tettem egy kis sajtot. Így is finom.
Boszi

Nicky87
Nicky&Ati / Nicky87 Sun, 2012-05-20 20:38

Imádom :) Én a krumplira nagyon vékonyan hagymát szelek és a kettőt együtt sózom, a tejfölbe meg keverek 1egész tojást, így nem tűnik el a tetejéről a tejföl. :)

almamag
almamag Sun, 2013-01-27 15:43

Ajánlom az ötletet! Évek óta én is így készítem! A hagymától fűszeresebb, a tejföl, tojás keveréke valóban jó. Ott marad a tejföl és táplálóbb!

474
burgonya 1 kg
tojás 6 db
virsli 140 g
tejföl 5 dl
napraforgó olaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint