r
Nosalty Logó

Rakott egytálétel csirkecombból

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Alkonyat
Rakott egytálétel csirkecombból
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1447 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4338 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 143 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.1 g

Zsír

  • Összesen
    89.6 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    361 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4465.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    980 mg
  • Nátrium
    2912 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    430.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    196 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 1447 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    222.4 g

Zsír

  • Összesen
    268.7 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    1082 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13396.3 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    250 mg
  • Kálcium
    872 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    553 mg
  • Foszfor
    2941 mg
  • Nátrium
    8737 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    248.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1290.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    589 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    575 mg
  • Retinol - A vitamin:
    587 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    868 micro
Összesen 4338 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    441.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    288 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megtisztítjuk, a bőrét lehúzzuk, sóval, fehérborssal jól befűszerezzük, majd kevés olívaolajon hirtelen átsütjük.
  2. 1 fej hagymát felaprítunk, és kevés olívaolajon megpirítjuk a megmosott rizzsel.
  3. Egy mély jénai aljára csöpögtetünk egy kis olívaolajat, és belefektetjük a bacon csíkokat, erre ráborítjuk a megpirított hagymás rizs felét.
  4. A krumplikat felkarikázzuk, és egy rétegben befedjük vele a rizst. (Enyhén fűszerezhetjük a krumplit.)
  5. A hagymát is felkarikázzuk, és ráfektetjük a krumplira, ezután jönnek a combok, majd megismételjük a műveletet. (Rizs másik fele, krumpli, hagyma.)
  6. A tetejét megszórjuk oregánóval és kakukkfűvel.
  7. 6-7 dl meleg vízben feloldunk 4 db petrezselymes tyúkhúsleveskockát, majd nyakon ötjük vele a rakottat.
  8. Lefedjük, és 200°C-on kb. másfél óráig sütjük.
  9. Ekkor levesszük a fedőt, megszórjuk sajttal, és visszarakjuk a sütőbe annyi időre, hogy ráolvadjon.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Receptkönyvben: 222
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 20525
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott egytálétel csirkecombból
Alkonyat 83 recept

Édesanyámtól kaptam még 9 éve egy kis receptkönyvet, abban találtam ezt a kiadós finomságot.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?