r
Nosalty Logó

Raffaello szelet Edit konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Raffaello szelet Edit konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1156 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 9243 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 310 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    71.5 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    326 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1035.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    377 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    493 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    263 mg
  • Retinol - A vitamin:
    467 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    309 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 1156 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.5 g

Zsír

  • Összesen
    572.3 g
  • Telített zsírsav
    258 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    180 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    2604 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8285.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    344 mg
  • Kálcium
    2145 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    388 mg
  • Foszfor
    3014 mg
  • Nátrium
    2348 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    904.1 g
  • Cukor
    604 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    645.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3945 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    523 micro
  • K vitamin:
    347 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    439 micro
  • Kolin:
    2102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3732 micro
  • α-karotin
    91 micro
  • β-karotin
    2468 micro
  • β-crypt
    79 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2653 micro
Összesen 9243 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    19.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 310 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a sütőporral elkevert lisztet.
  2. Egy 30×30 cm-es gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tészta 1/3 részét rákenjük.
  3. A tészta masszából 150 fokon 3 lapot sütünk. Világosra sütjük.
  4. A krémhez a tojássárgáját a pudingporral és a tejet fokozatosan hozzáadva csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Közben kevergetjük. Tűzről levéve kihűtjük.
  5. A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt tojás-pudingos masszát, a vanília aromát és az egészet habosra keverjük.
  6. A lapokat megtöltjük a krémmel úgy, hogy a tetejére is maradjon a krémből.
  7. Kókuszreszelékkel megszórjuk. Mogyoróval díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30×30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 183
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 20572
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

A youtube-on találtam rá erre a receptre. A margarin mennyiségét a krémnél egy kicsit lecsökkentettem. Nagyon finom lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek