r
Nosalty Logó

Pusztapecsenye - Hús krumplibundában 4.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
fabine
Pusztapecsenye - Hús krumplibundában 4.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

A tetejére

Összesen 987 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

A tetejére

Összesen 3947 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

A tetejére

Összesen 268 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.3 g

Zsír

  • Összesen
    85.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    710.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    180 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    282 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    867 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1071 micro
Összesen 987 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    117.2 g

Zsír

  • Összesen
    341.5 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    158 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    105 g
  • Koleszterin
    746 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2842.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    168 mg
  • Kálcium
    472 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    1492 mg
  • Nátrium
    451 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    805.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    720 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    144 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    1129 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    604 mg
  • Retinol - A vitamin:
    429 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3470 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4285 micro
Összesen 3947 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    235 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    290 micro
Összesen 268 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A bundázáshoz

A tetejére

Elkészítés

A húshoz

  1. A húsokat kiverjük, sózzuk, borsozzuk, a lisztben megforgatjuk.
  2. A bundához a tojásokat felverjük. Sózzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a köménymagot, a liszttel és a tejföllel simára keverjük.
  3. A zúzott fokhagymát és a finomra vágott vöröshagymát, végül a lereszelt burgonyát is belekeverjük.
  4. A húsokat a masszában megforgatjuk, és bő olajban kisütjük.
  5. Amikor megsült, jól lecsöpögtetjük, és egy tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé fektetjük.
  6. A fokhagymát vékonyra felszeljük, és kevés olajon megfuttatjuk, a felaprított petrezselyemmel a tejfölbe keverjük.
  7. Az így kapott tejfölös krémmel a húsokat megkenjük és néhány percre kb. 200 fokos sütőbe tolva átmelegítjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 191
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 20935
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 25.

Ajánló

Köretnek rizibizit vagy salátát adhatunk

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet Príma szakács sorozat egyik kötetében találtuk nemrég. Nagyon finom, laktató étel. Kicsit macerás az elkészítése, de megéri pepecselni vele.

Hozzávalók

A húshoz

A bundázáshoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek