r
Nosalty Logó

Pudingos kosárka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pudingos kosárka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

A tetejére

Összesen 627 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

A tetejére

Összesen 6280 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

A tetejére

Összesen 267 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    322.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.2 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    236 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 627 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    103.2 g

Zsír

  • Összesen
    247.2 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    868 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3228 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    253 mg
  • Kálcium
    1224 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    1042 mg
  • Nátrium
    493 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    892.4 g
  • Cukor
    334 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    333.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2356 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    250 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    317 micro
  • Kolin:
    775 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2217 micro
  • α-karotin
    62 micro
  • β-karotin
    1619 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1255 micro
Összesen 6280 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 267 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

A tetejére

  • 20 dkg málna (bármilyen gyümölcs: szőlőszem, eper, ribizli )

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet, margarint, porcukrot, vaníliás cukrot, tojásokat és a tejet gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.
  2. Majd egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  3. Másnap 40 db-ra osztjuk a tésztát és kis kosárkaformákba nyomkodjuk.
  4. Forró sütőben kisütjük. Még melegen kiszedjük a kosárkákat és gyúródeszkán kihűtjük.
  5. Amíg hűlnek a kosárkák, megfőzzük a pudingot.
  6. Ha kész, beletöltjük a kosarakba, majd mehet rá a gyümölcs.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 35 alkalommal
  • Receptkönyvben: 144
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 53283
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 22.

Ajánló

Megjegyzés: Azért nem írtam, milyen puding és gyümölcs legyen, mert azt mindenkinek a saját ízlésére bízom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet azért találtam ki, mert régen a lakodalmakban lekvárral és diós habbal töltötték, de nekem az túl édes volt. Így pudinggal és gyümölccsel egy könnyebb süteményt kapunk.

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?