r
Nosalty Logó

Pudingos gesztenyetorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gabó
Pudingos gesztenyetorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A gesztenyekrémhez

A pudingkrémhez

A tejszínhabhoz

A tortaalaphoz

Összesen 896 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A gesztenyekrémhez

A pudingkrémhez

A tejszínhabhoz

A tortaalaphoz

Összesen 7157 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A gesztenyekrémhez

A pudingkrémhez

A tejszínhabhoz

A tortaalaphoz

Összesen 238 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    35.3 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.4 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    267 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 896 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.7 g

Zsír

  • Összesen
    282.7 g
  • Telített zsírsav
    130 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    555 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3583.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    1506 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    398 mg
  • Nátrium
    1576 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1003.4 g
  • Cukor
    501 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    375.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2214 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    107 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2138 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    910 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 7157 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    118.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    13 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 238 kcal

Hozzávalók

A gesztenyekrémhez

A pudingkrémhez

A tejszínhabhoz

A tortaalaphoz

Elkészítés

A gesztenyekrémhez

  1. A babapiskótát vaníliás (rumaromás) tejben megforgatjuk, kapcsos tortaformába (tepsibe vagy jénai tálba) szorosan lerakjuk.
  2. A krémhez a gesztenyemasszát a keksszel, aromával, tejjel, cukorral összedolgozzuk, hogy kellő állaga legyen, a piskótákra kenjük.
  3. A pudingot az előírásnak megfelelően megfőzzük, ha kihűlt, a habosra kevert margarinnal, cukorral jól összedolgozzuk, és ezt a gesztenyés töltelékre kenjük.
  4. Felverjük a tejszínt a cukorral, és a torta tetejére tesszük, kakaóval vagy reszelt gesztenyével díszítjük.
  • Tepsi mérete: 20x40
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8368
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 05.

Ajánló

Hétvégi gyorsan elkészíthető nassnak ajánlom. Előző nap elkészítve vendégvárónak is finom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hétvégén nálunk mindig van édesség, imádja a család. Rendszerint akkor jut eszükbe, mikor épp befejeztem a főzést és leülök. Így előnyben részesítem a sütés nélküli, gyorsan készíthető édességeket. Böngészve a neten több finomságot találtam, nem igen tudtam választani, így ez az "egyveleg"sült ki belőle az idén karácsonykor.

Hozzávalók

A gesztenyekrémhez

A pudingkrémhez

A tejszínhabhoz

A tortaalaphoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!