r
Nosalty Logó

Pollo alla cacciatora

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Éva házias konyhája
Pollo alla cacciatora
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 508 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2029 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 95 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    605.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    286 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    395 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    1340 micro
  • β-karotin
    3593 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3724 micro
  • Lut-zea
    607 micro
Összesen 508 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    101.5 g

Zsír

  • Összesen
    142.8 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    532 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2421.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    239 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    1145 mg
  • Nátrium
    685 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.2 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1206 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1582 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    138 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    307 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    5360 micro
  • β-karotin
    14373 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    14896 micro
  • Lut-zea
    2428 micro
Összesen 2029 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    112.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    250 micro
  • β-karotin
    670 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    694 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 95 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagyobb serpenyőben az olívaolajat fölhevítjük, és a csirkecombok mindkét oldalát addig sütjük, ameddig lesz egy kevés színe a húsnak. Egy tányérra félretesszük.
  2. A maradék olajban a tetszés szerinti darabokra fölvágott sárgarépát, zellert, póréhagymát, vöröshagymát és a fokhagymát pár percig megpároljuk.
  3. Hozzáadjuk a paradicsompürét, jól összekeverjük, és a kis darabokra fölszeletelt paradicsomot is beleöntjük. Majd tovább sütjük még pár percig.
  4. Fölöntjük a borral, és a csirkecombokat visszahelyezzük a serpenyőbe.
  5. Megszórjuk a fűszerekkel, és alacsony hőfokon födővel letakarva addig pároljuk, ameddig a hús megpuhul. Nekem kb. 35 perc alatt puhult meg.
  6. Jázmin rizzsel kínáltam, de hagyományosan friss puha kenyérrel fogyasztják. Jó étvágyat.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2529
  • Feltöltés dátuma: 2019. augusztus 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pollo alla cacciatora
Éva házias konyhája 159 recept

Pollo alla cacciatora ( Csirke vadász módra) az olasz konyha egyik finom étele. Tájegységenként változhat az elkészítése. Nekem a Toszkán régióban készített volt szimpatikus. Az alapján készítettem el, alkottam meg egy saját receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek