r
Nosalty Logó

Piperki bürek

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Piperki bürek
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A paprikához

A panírozáshoz

Összesen 1012 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A paprikához

A panírozáshoz

Összesen 4047 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A paprikához

A panírozáshoz

Összesen 278 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    81 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    697.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    205 mg
  • Nátrium
    300 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    199 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    919 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    1202 micro
Összesen 1012 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    93.7 g

Zsír

  • Összesen
    324 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    126 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    100 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2789.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    454 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    819 mg
  • Nátrium
    1198 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    189.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    665.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    625 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    109 mg
  • C vitamin:
    345 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    797 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    371 micro
  • Kolin:
    631 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    230 micro
  • β-karotin
    3675 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    4117 micro
  • Lut-zea
    4810 micro
Összesen 4047 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    253 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    284 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 278 kcal

Hozzávalók

A paprikához

A panírozáshoz

Elkészítés

A paprikához

  1. Elkészítjük a tölteléket: a juhsajtot apró kockára vágjuk, hozzáadunk egy tojást, két apróra kockázott paradicsomot, végül pár kanál kenyérmorzsával puha állagúra keverjük, vigyázva, hogy a sajt ne törjön össze.
  2. Fűszerezzük borssal, aprított petrezselyemmel. Sózni nem kell: a sajt elég sós.
  3. A paprikák száras végét levágjuk, magházát kiszedjük, és belenyomkodjuk a sajtos masszát.
  4. Panírozzuk 5 lépésben: liszt, tojás, morzsa, újra tojás, újra morzsa sorrendben.
  5. Bő olajban kisütjük, melegen tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 15368
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 13.

Ajánló

Köretnek petrezselymes krumplit és tartárt adtam.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A recept a Paprika TV Balkán Gasztro Fanatic című műsorából való, egyik kedvenc sorozatom. :-) Bolgár eredetű étel, sajnos olyan piros színű, hosszúkás fazonú paprikát nem kaptam, mint amiből ott készítették. Így beértem a magyar, pirosba hajló töltenivalóval. Paradicsom nem volt a töltelékben, azt csak egyénileg tettem bele. Az eredmény így is nagyon tetszetős lett: mind ízben, mind kinézetben.

Hozzávalók

A paprikához

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?