r
Nosalty Logó

Pikáns babos sertésragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Dina79
Pikáns babos sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 472 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1888 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 221 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    648.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    341 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    524 micro
  • β-crypt
    124 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    380 micro
Összesen 472 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.5 g

Zsír

  • Összesen
    122.6 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2594.2 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    1364 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    507.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    209 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    422 micro
  • Kolin:
    446 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    2095 micro
  • β-crypt
    495 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1522 micro
Összesen 1888 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 221 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szükség esetén tisztítjuk, és apró kockára vágjuk.
  2. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát és szalonnát üvegesre pirítjuk.
  3. Ha megpirult, hozzáadjuk a húst, megszórjuk pirospaprikával,csiliporral,ízlés szerint sóval, borssal, és felöntjük annyi vízzel, ami a húst ellepi.
  4. Főzés közben az elpárolgott levet szükség esetén pótoljuk.
  5. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk ababot, és készre főzzük a ragut.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 11696
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kezdő háziasszonyok, akik tartanak attól, hogy a bab esetleg szétfő, a babot külön megfőzhetik. Így a a főzés legvégén kell a pörkölthöz adni, és pár percet összeforralni a hússal. Nyári időszakban a pörköltalapba paradicsomot és paprikát is szoktam tenni, így még ízletesebb lesz a ragu.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!