r
Nosalty Logó

Pék krémes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pék krémes
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A nyújtáshoz

A pudinghoz

A tészta és a tepsi megkenéséhez

Összesen 339 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A nyújtáshoz

A pudinghoz

A tészta és a tepsi megkenéséhez

Összesen 1354 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A nyújtáshoz

A pudinghoz

A tészta és a tepsi megkenéséhez

Összesen 386 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    147.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    2 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    1 mg
  • Foszfor
    5 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 339 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.8 g

Zsír

  • Összesen
    74.7 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    591.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    556 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    7.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1354 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    168.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    2 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    1 mg
  • Foszfor
    6 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 386 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A nyújtáshoz

A pudinghoz

A tészta és a tepsi megkenéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A mirelit leveles tésztát felengedtetjük.
  2. Kevés liszttel megszórjuk, és vékonyra nyújtjuk.
  3. Kb 5x5cm-es kockákra vágjuk.
  4. Sütőlemezre rakjuk, amit előtte olvasztott vajjal kenünk meg.
  5. Megkelesztjük, kb 10 perc alatt,megkenjük vajjal és forró sütőben pirosra sütjük.
  6. Elkészítjük a pudingot, édesítjük.
  7. A kisült tésztákat megkenjük a sűrű pudinggal és kettesével összeragasztjuk.
  8. Meghintjük porcukorral és azonnal fogyaszthatjuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 95
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 34269
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 09.

Ajánló

Könnyű csemege, ha az ember nassolnivalóra vágyik.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Jár felénk egy mozgóárus pékautó. Nála lehet kapni ezt a sütit. Lányom nem tud betelni vele, így próbálkoztam meg az otthoni elkészítésével. Nagyon egyszerű, gyors, bárki elkészítheti. Ha mirelit tésztát használunk, nagyon gyorsan készen van. Érdemes rögtön két adagot készíteni, mert nagyon gyorsan el fog fogyni.

Hozzávalók

A tésztához

A nyújtáshoz

A pudinghoz

A tészta és a tepsi megkenéséhez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek