Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pedro tengeri tál recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 337 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 2008 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 58 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evaneo
Oli(E)va / evaneo Wed, 2012-10-24 17:51

Helo, Kexie...osszefutott a szamban a nyal...ez olyan, mint a mi szaganakink, persze a Foldkozi-tengeri nepek konyhaja nagyjabol fedi egymast. Udv, Eva

Gabys
Gabys / Gabys Wed, 2012-09-26 14:24

Jót nevettem a történeteden, mivel kezdőként én is így jártam:DDD Viszont +nyugodtam, h nem vagyok egyedül vele:) Annyiban más az enyém, nem szeretvén a paradicsomot, tejszínnel csinálom, jó fokhagymásan. De nagyon finom, aki szereti a tengeri herkentyűket nagyon ajánlom!! Üdv, Gabi

Kexie
Kexie / Kexie Fri, 2012-09-28 01:20

Na így már nekem is jobb, hogy tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen túlbuzgó volt :) de ha már itt vagyunk, bevallom, hogy az idei horvátországi nyaraláson is összeütöttem egy ilyen tálat csak feketekagylóból. Persze annak is már korgó gyomorral álltam neki, mert ugye a kagyló hamar kész van. Na de, ha a halpiacon veszel frissen halászott kagylót, az bizony nem konyhakész... :D

337
tőkehalfilé 1 kg
kagyló 1 kg
garnéla 25 dkg
konzerv paradicsom 800 g
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 4 gerezd
fehérbor 1.5 dl
petrezselyem 1 csokor
olívaolaj 2 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint