Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt zöldség besamel mártással recept

hozzászólások (6)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 592 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 1 adag *

összesen: 592 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 121 kcal

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zalett
zalett Thu, 2013-05-23 22:35

Én is hideg tejjel szoktam felönteni de csak annyival amennyivel csomómentesen el tudom keverni, majd ráöntöm a forró tejet.

Borisbogi
Borisbogi Tue, 2012-04-03 17:08

Én is elkészítem ma, s azt hiszem rizzsel és a sajtos verzióval :) Köszi a receptet, Szilveee! :)

Szilveee
Szilveee / Szilveee Sun, 2011-10-02 14:17

Kedves tessza!
Köszönöm a tanácsot, én eddig mindig úgy olvastam, hogy forró tejjel kell felönteni, de akkor kipróbálom majd így is:)
Szilvi

tessza
Tessza / tessza Tue, 2011-09-27 13:11

Kedves Szilveee!
Nagyon tuti a recepted! Nagy jó ötlet. Szeretném megosztani veled amit anyukámtól tanultam: a hideget meleggel, a meleget hideggel öntjük fel. Értem ezalatt azt, hogy a rántást hideg folyadékkal (pl. tejjel) a habarást meleg folyadékkal (pl. levessel) kell felönteni a hőkiegyenlítés miatt és akkor TUTI, hogy nem lesz csomós. Mégegyszer köszönöm ezt a fantasztikusan egyszerű receptet!

viola01
Hagymafaló / viola01 Sun, 2015-02-08 19:13

Köszi! Bár nem nekem szólt. :) De eddig mindig csomós lett a rántásom, hiába tettem egy csipet sót a lisztbe. Mindig meleg folyadékkal öntöttem fel. Aztán meg szenvedhettem. Még egyszer köszi a tanácsot!

kitike
Kitike / kitike Thu, 2011-05-05 12:39

Nagyon jó ötlet! Meg is van a mai vacsora :) szerintem még keverek egy kis reszelt sajtot a forró besamelbe. Köszi!

592
mexikói keverék 20 dkg
napraforgó olaj 2 ek
tej 2.5 dl
margarin 1 ek
finomliszt 1 evőkanál
szerecsendió 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint