r
Nosalty Logó

Parmezános krumplival töltött paprika

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
ZilkaZil
Parmezános krumplival töltött paprika
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 445 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 886 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 78 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1344.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    443 mg
  • Nátrium
    359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    369.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    483 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    295 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    3406 micro
  • β-crypt
    966 micro
  • Likopin
    4131 micro
  • Lut-zea
    398 micro
Összesen 445 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    257 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2689.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    793 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    887 mg
  • Nátrium
    719 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    739.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    965 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    590 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    294 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    79 micro
  • β-karotin
    6812 micro
  • β-crypt
    1933 micro
  • Likopin
    8262 micro
  • Lut-zea
    795 micro
Összesen 886 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    600 micro
  • β-crypt
    170 micro
  • Likopin
    728 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 78 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felkockázott krumplit sós vízben puhára főzzük, majd áttörjük a vajjal.
  2. Amíg a krumpli fő, megpirítjuk a karikára vágott hagymát a fokhagymával, apró darabokra vágott szárított paradicsommal, a lenmaggal és a kakukkfűvel. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A hagymás keveréket a krumplihoz adjuk, majd összedolgozzuk a tojással és a reszelt parmezánnal.
  4. Eltávolítjuk a paprikák csumáját, és megtöltjük a krumplival. A kimaradt tölteléket tegyük kis halmokban a paprikák mellé.
  5. Vajjal kikent edényben addig sütjük, amíg meg nem puhul, és kissé megpirul.
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 627
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Parmezános krumplival töltött paprika
ZilkaZil 127 recept

Finom, őszvégi melengető étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek