r
Nosalty Logó

Padlizsános rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Padlizsános rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 501 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2003 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.6 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1317.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    605 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    324.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    182 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 501 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    222.5 g

Zsír

  • Összesen
    104.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    769 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5271.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    206 mg
  • Kálcium
    1094 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    348 mg
  • Foszfor
    2420 mg
  • Nátrium
    1185 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1298.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    674 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    728 mg
  • Retinol - A vitamin:
    542 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1444 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 2003 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    310.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    454 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 119 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt megmossuk, hosszában felszeleteljük, besózzuk, és hagyjuk állni 20 percet, hogy a keserű leve kifolyjon belőle, majd mindkét oldalát megsütjük.
  2. Olajjal kikenet tepsi alját kibéleljük a sült padlizsánnal, rá a besózott csirkemellszeleteket, rá a szeletelt paradicsomot tesszük.
  3. Zúzott fokhagymával ízesítjük és ízlés szerinti fűszerekkel.
  4. Fóliával letakarva kb. 35 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és fólia nélkül további 20 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7176
  • Feltöltés dátuma: 2018. augusztus 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Padlizsános rakott csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon jó párosítás a csirkemell a padlizsánnal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek