Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém télire recept

hozzászólások (3)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A padlizsánhoz

A sütéshez

  • 500 g durva tengeri 0 kcal

A tetejére

összesen: 154 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

A padlizsánhoz

A sütéshez

  • 1000 g durva tengeri 0 kcal

A tetejére

összesen: 307 kcal

energiatartalom / 100 g *

A padlizsánhoz

A sütéshez

  • 70.2 g durva tengeri 0 kcal

A tetejére

összesen: 22 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

k.anni
k.anni Sun, 2010-01-03 15:47

Kedvencem a padlizsán, nem csupán a krémes állaga miatt. Leginkább azért az egyedi, semmi másban fel nem lelhető, kissé kesernyés íz-beütése miatt. Amit sokan az előre le,- vagy besózással direkt kiölnek belőle. Pedig akkor akár krumplit is ehetnénk. Ez pont olyan, mint a sózott paradicsom esete: akár a sós víz. Miközben a natúr paradicsomnak, fajtától, és érettségétől függően, ezerféle íze lehet, és egyik jobb, mint a másik.
Ja, a padlizsán is paradicsom! :)

jucus58
jucus58 Wed, 2009-07-22 12:04

En a padlizsan kremet maskep teszem el telir.
Nyilt langon meg sutom ,majd ha ki hult meg pucolom be rakom zacskoba es mehet a fagyasztoba,igy nem valt izet!!!!!!!!!!
Telen elo veszem kiolvad hozza adok 1 nagy fej hagymat amit 1 dl olajon meg dinsztelem majd osszerakom es bot mixerrel puresitem utana johet bele a so es bors isteni finom vacsi meg reggeli fris kenyerrel vagy piritossal.
Erdemes ki probalni

154
padlizsán 40 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
100 dkg
olívaolaj 1 ek