r
Nosalty Logó

Padlizsán pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Padlizsán pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 376 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1501 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 74 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1459.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    230 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    957 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    312.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    207 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6031 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 376 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.5 g

Zsír

  • Összesen
    74.1 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5839.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    920 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    812 mg
  • Nátrium
    3829 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    162.2 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    1249.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    441 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    303 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    376 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    826 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    24124 micro
  • Lut-zea
    741 micro
Összesen 1501 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    39 mg
  • Nátrium
    186 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1171 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt megpucoljuk, karikára vágjuk, besózzuk, és kicsit állni hagyjuk.
  2. Majd kinyomkodjuk, lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük. A párizsit és a sajtot lereszeljük.
  3. A padlizsán karikákat tepsibe sorakoztatjuk, mindegyiket megkenjük ketchuppal, megszórjuk párizsival, majd sajttal, és 200 fokon kb. 15 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1474
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy újságban találtam a receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!