Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt, bundázott csirkecomb filé recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

Pácolás

Sütés

összesen: 1171 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

Pácolás

Sütés

összesen: 4679 kcal

energiatartalom / 100 g *

Pácolás

Sütés

összesen: 187 kcal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gregor
Greg / Gregor Thu, 2015-12-17 12:42

Szerintem egy evőkanál őrült bors rengeteg. Talán mokkás kanál?

gamica
gamica Wed, 2014-05-21 12:41

A páctól a hús isteni finom lett, viszont a panírozásnak ez a formája nekem nem sikerült. Végül a joghur után lecseréltem a lisztet morzsára, úgy már rendben volt.

Filamér
Filamér Tue, 2014-02-25 11:05

Én is arra volnék kíváncsi, amit Anita kérdezett, mitől lesz ilyen szép paplanos a panírja, mintha zsemlemorzsában is forgott volna? :-) A sütőpor emeli meg?

Anita-04
Anita-04 Mon, 2014-02-24 18:11

Szia!
Nagyon jól hangzik! Ettől a pirospaprikás liszttől, amiben kétszer is megforgatod sütés előtt, lesz olyan, mintha zsemlemorzsa lenne rajta? Megtévesztett a látvány. Mindenképpen ki fogom próbálni!

1171
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
2 ek
rozmaring 4 szál
víz 5 dl
citrom 1 db
csirke alsócomb 4 db
csirke felsőcomb 4 db
teljes kiőrlésű liszt 20 dkg
bors 1 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
1 ek
cayenne bors 1 teáskanál
sütőpor 1 ek
joghurt 2 dl
repceolaj 3 dl