Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őzlábgomba párizsi bundában recept

hozzászólások (8)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 384 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1532 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 201 kcal

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

baglyo
baglyo Mon, 2012-10-22 22:01

Kedves Mártika és Feri!

Ma kis családom hirtelen felindulásból berontott az erdőbe, majd néhány óra elteltével élményekkel (szarvas, vadkan, holló stb.) és teli kosár őzlábgombával gazdagodva tért haza.
Mindezt koronázta az én sikerélményem, aminek eléréséhez a Ti receptetek segített hozzá.
Így a mai finom vacsoránkért mindannyiunk részéről köszönet és hála Nektek!
Holnap folyt. köv. :-)

bgsjl
Nyanya / bgsjl Wed, 2012-06-06 07:50

Kedves Mártika és Feri!
Az idei első "szerzeményeket" így készítettem el, nekünk ez a verzió nem jött be :(
Próbáltuk már csak lisztben forgatva kisütni, de úgy is túl olajos lett.
Az őzláb nálunk csak rántva finom!!!
Üdv: Julcsi

Bia
Bogi :o) / Bia Sun, 2011-08-07 22:29

Kedves Mártika és Feri!
Tavaly nagyon sokat szedtünk itt a zempléni redőkben tányér méretűeket.
Remélem az idén is lesz rá lehetőség.
Egyébként könnyen összetéveszthető a gyilkos galócával,érdemes jól megnézni hogy a gallérja mozgó legyen nem pedig a szárral egybenőve.
Bár tudom ti ennek nagy szakértői vagytok csak azért írtam le hátha kezdő gombászok is olvassák.
Mint én pl.
Üdv:Bogi:o)

cherry41
cherry41 / cherry41 Sun, 2014-08-31 10:57

Szerintem nem a gyilkos galócával, hanem inkább a párducgalócával tévesztheto ossze!

pooczane.ildiko
pooczane.ildiko Mon, 2010-09-13 21:52

Jó a recept, én is így készítem. Jó, hogy megjegyeztétek, hogy az egyetlen gomba, amelyik szedés után még fejlődik. MIndenkinek csak ajánlani tudom. Jó éjaszakát, jó recepteket:)

taksi
Mártika és Feri / taksi Tue, 2010-09-14 07:05

Kedves Ildikó!

Köszönjük a hozzászólást!
További jó főzőcskézést kívánunk!

Üdvözlettel:
Mártika és Feri

384
gomba 8 nagy db
tojás 2 db
finomliszt 2 evőkanál
tej 1.5 dl
napraforgó olaj 1.5 dl
1 csipet
fokhagyma 0.5 gerezd