r
Nosalty Logó

Oreo csokis szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Oreo csokis szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

a tésztához

a krémhez

Összesen 958 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

a tésztához

a krémhez

Összesen 3832 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

a tésztához

a krémhez

Összesen 219 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.7 g

Zsír

  • Összesen
    55.7 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    796.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    332 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    189 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.4 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    40 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    417 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    394 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    277 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    196 micro
Összesen 958 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.8 g

Zsír

  • Összesen
    223 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    552 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3185.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    1328 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    731 mg
  • Nátrium
    756 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    365.5 g
  • Cukor
    192 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1669 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    175 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    453 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1576 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    1107 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    785 micro
Összesen 3832 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

a tésztához

a krémhez

Elkészítés

a tésztához

  1. A margarint habosra keverjük.
  2. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük, a sárgákat habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a margarint, a lisztet és végül a habot.
  3. Egy kisebb tepsit kiolajozunk, liszttel meghintünk, majd beleöntjük a tésztát, és 200 fokon kb. 15-20 percet sütjük.

a krémhez

  1. A csokoládét kisebb darabokra tördeljük, vágjuk.
  2. A pudinghoz keverjük a búzadarát, majd egy kevés tejjel elkeverjük. A maradék tejet melegítjük, majd megfőzzük benne a grízes pudingport.
  3. A margarint habosra keverjük a cukorral, majd kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet, majd kanállal hozzákeverjük a csokoládét, és a tésztára kenjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2982
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Vettem oreós csokoládét, és gondoltam, próbálkozom valami újdonsággal.

Hozzávalók

a tésztához

a krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!