r
Nosalty Logó

Olaszos krémsajt sült paprikával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gonoszka1
Olaszos krémsajt sült paprikával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
hidegkonyha
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 310 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1073.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    667 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    159 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    2121 micro
  • β-crypt
    604 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    235 micro
Összesen 310 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.4 g

Zsír

  • Összesen
    99.7 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4293.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    824 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    654 mg
  • Nátrium
    2669 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    587 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1001 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    636 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    295 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    8483 micro
  • β-crypt
    2416 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    939 micro
Összesen 1243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    401.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    250 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    794 micro
  • β-crypt
    226 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 116 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat megmossuk, és 200 fokra előmelegített sütőben sütőpapíron feketére sütjük. Ez kb. 30 perc. Ha megfeketedett a héjuk, akkor gyorsan kivesszük a sütőből, zacskóba tesszük, a zacskó száját bekötjük, és kb. 15 percig így hagyjuk, hogy a héja könnyen lejöjjön.
  2. Közben az elmorzsolt feta sajtot összekeverjük a natúr krémsajttal.
  3. A zöldfűszereket leöblítjük, és felaprítjuk. A kapribogyót lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk.
  4. A zöldfűszereknek és a kapribogyónak a felét belekeverjük a sajtkrémbe, a fokhagymát megtisztítjuk, és belereszeljük, sózzuk, borsozzuk. Jól összekeverjük.
  5. A paprikákat kivesszük a zacskóból, héjukat lehúzzuk, kicsumázzuk, a magjaikat kikaparjuk. Felkockázzuk a paprikahúst. Hozzákeverjük a zöldfűszerek és a felaprított kapribogyó másik felét és 1 ek olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk.
  6. Egy tálba lerétegezzük a krémsajttal, és hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek.
  7. Friss kenyérrel vagy péksüteménnyel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 38x38
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2086
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olaszos krémsajt sült paprikával
Gonoszka1 428 recept

Reggelire készítettem el ezt a finomságot. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a sajtkrémeket és az olaszos ízeket.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek