r
Nosalty Logó

Olasz babsaláta tonhallal

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Olasz babsaláta tonhallal
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1017 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2035 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 263 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2582.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    547 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    488 mg
  • Foszfor
    1007 mg
  • Nátrium
    409 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    215 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    818 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    257 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    18361 micro
  • Lut-zea
    656 micro
Összesen 1017 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5164.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    1094 mg
  • Vas
    52 mg
  • Magnézium
    976 mg
  • Foszfor
    2014 mg
  • Nátrium
    819 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    295.1 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    72 mg

VÍZ

  • Összesen
    250.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    141 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1637 micro
  • Kolin:
    402 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    515 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    36722 micro
  • Lut-zea
    1312 micro
Összesen 2035 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    668.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    261 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    212 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4751 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A babot, tonhalat és az aszalt paradicsomot leszűrjük.
  2. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot vékony szeletekre vágjuk. A tonhalat darabokra tépkedjük.
  3. A dresszinghez a citromlében elkeverjük a cukrot és a sót, hozzákeverjük az olajat, és a bazsalikomot. Borssal ízesítjük.
  4. A dresszinget összekeverjük a többi hozzávalóval. Sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 50
  • Össznézettség: 34759
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A salátához adhatunk egy maréknyi durvára vágott rukkolát is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek