r
Nosalty Logó

Olajbogyós-mozzarellás csirketekercs paradicsommal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gombi
Olajbogyós-mozzarellás csirketekercs paradicsommal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Előkészítés

Elkészítés

Összesen 1047 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Előkészítés

Elkészítés

Összesen 2094 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Előkészítés

Elkészítés

Összesen 158 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    92 g

Zsír

  • Összesen
    68.7 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    318 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3690.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    604 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    1066 mg
  • Nátrium
    1796 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    476.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    279 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    879 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    567 micro
Összesen 1047 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    184 g

Zsír

  • Összesen
    137.5 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    635 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7381.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1207 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    2132 mg
  • Nátrium
    3591 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    952.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    573 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    558 mg
  • Retinol - A vitamin:
    412 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1758 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1134 micro
Összesen 2094 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    559.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    585 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Előkészítés

Elkészítés

Elkészítés

Előkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 150 fokra.
  2. A csirkemell filét szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk és oregánóval is megszórjuk. A paradicsomot, az olajbogyót és a mozzarellát karikákra vágjuk.

Elkészítés

  1. Ebből a mennyiségből két rúd lesz, ezért érdemes megfelezni a hozzávalókat. A bacon hosszánál kicsit nagyobb alufóliát tépünk. Meglocsoljuk olívaolajjal, és ráfektetjük a bacon szeleteket. A bacon szeletek felső részére rátesszük a csirkemellet, a mellekre jöhet a szeletelt paradicsom, a szeletelt olajbogyó és a szeletelt mozzarella.
  2. Feltekerjük, majd az alufóliába betekerve sütjük kb 45 percet. Ezután kibontjuk az alufólia-csomagolásból, és oldalanként még 10-10 percig sütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1692
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Van egy hasonló receptem, ami gombával, sajttal, sonkával töltött csirkemell, viszont a férjem nagyon szereti az olajbogyós mozzarellás ételeket is, így a gombás töltelék helyett ezekkel a hozzávalókkal töltöttem meg. Formára a régi, de ízre teljesen eltér, ez is isteni. 

Hozzávalók

Előkészítés

Elkészítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!