r
Nosalty Logó

Natúr, borsos karaj rántott burgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Natúr, borsos karaj rántott burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

natúr hús

rántott burgonya

Összesen 1088 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

natúr hús

rántott burgonya

Összesen 3266 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

natúr hús

rántott burgonya

Összesen 186 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    54.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2721.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    702 mg
  • Nátrium
    1684 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 1088 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    192 g

Zsír

  • Összesen
    164.7 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    657 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8164.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    278 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    319 mg
  • Foszfor
    2106 mg
  • Nátrium
    5052 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    241.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    790 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    217 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    214 micro
  • Kolin:
    625 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    297 micro
Összesen 3266 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 186 Kcal

Hozzávalók

natúr hús

rántott burgonya

Elkészítés

natúr hús

  1. A karajt vékonyra felszeleteljük. Borsozzuk, ételízesítővel beszórjuk.
  2. Egy nagyobb teflonba téve a zsíron először az egyik oldalát, majd megfordítva a másik oldalát is kérgesre sütjük. Mikor látjuk, már van kis színe, akkor megsózzuk. Két-három percig még sütjük, aztán kész.
  3. A burgonyát hámozás, mosás után 5-7 mm vastag szeletekre vágjuk. Lisztbe, sóval, tejjel ízesített tojásba, és végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bepanírozzuk. Olajban kisütjük, és papírtörlőre szedjük.
  4. Jó étvágyat!!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4321
  • Feltöltés dátuma: 2019. október 29.

Ajánló

A húst ne süssük túl, hisz akkor szárazabb lesz!! Vágjunk belőle le egy darabkát, és kóstoljuk meg, átsült-e!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki szeret sertéskarajból ételt készíteni, az tudja, hogy szárazabb, mint a tarja, ugyanakkor nagyon finom tud lenni, ha nem szárítjuk ki!!!! Ja és pofonegyszerű elkészíteni... :-)))))

Hozzávalók

natúr hús

rántott burgonya

Címlapról ajánljuk

További cikkek