Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos lilakáposzta recept

hozzászólások (19)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 224 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 3 adag *

összesen: 675 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 57 kcal

Hozzászólások (19)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Pista39
Pista39 Tue, 2014-01-07 22:54

Szia Petra!

Én a gyalult vörös káposztát egy kis olvasztott cukorral állandóan kevergetve karamellizáltam, a többi ugyanaz.

BÚÉK

Pista ☺

mirza
mirza Fri, 2012-04-06 01:02

Szerintem valamennyi só, illetve a párolásnál némi víz: nélkülözhetetlen...! (?)

Oppsz... és Cointreau helyett (7 ezer... :S) megteszi a 'vérnarancs aroma' is...?? (Gondolom, vízzel higítva... - ?)

Petra, mi a véleményed?
Mirza

petra
Petra / petra Thu, 2012-04-12 14:07

Mirza,
Ami a sót illeti, való igaz, nyilván kerül bele az is (kimaradt, pótlom is gyorsan), köszi!
Víz nem kell a pároláshoz, elég az a kis narancslé. Aromát nem tennék bele, akkor inkább csak kihagynám az alkohol részt (a narancsos beütésről a narancslé és a narancsgerezdek úgyis gondoskodnak).
Üdv
Petra

Bokreka
Milekend / Bokreka Fri, 2011-12-23 11:41

Kedves Petra!
Most készült el a káposzta és nagyon-nagyon finom lett. Köszi a receptet.
Réka

petra
Petra / petra Sat, 2009-12-26 21:19

kedves Eszter,
köszönöm a kedves visszajelzést,
nagyon örülök, hogy ízlett Nektek (is):-)

Gargoyle
P. / Gargoyle Sat, 2009-12-26 20:54

Szia Petra!
Muszáj visszajeleznem: ezt a receptet már akkor kinéztem, amikor felkerült, és ma ezt ettük Beácska Sörös kacsájával együtt, picit kevesebb naranccsal. Valami fergeteges volt.
Köszi. :-)
AzEszter

buswoman86
buswoman86 Sun, 2009-12-13 12:55

Ez lesz a köret a karácsonyi libacomb mellé. Remélem beválik! Egyébként, végre megkapom a Szakácsok könyvét! Már alig várom, hogy kiolvassam :))

224
vöröskáposzta 0.5 kg
narancs 2 közepes db
narancslé 1 fél narancsból nyert
cointreau 2 ek
lila hagyma 1 kis fej
szegfűszeg 3 db
fahéjrúd 1 db
csillagánizs 1 db
nádcukor 2 ek
fehér balzsamecet 2 ek
olívaolaj 3 ek
0.5 kk