r
Nosalty Logó

Mustos-szőlős sertéskaraj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mustos-szőlős sertéskaraj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 594 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2372 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 136 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    636.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    397 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.2 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    313.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 594 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    143.8 g

Zsír

  • Összesen
    92.8 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    492 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2547.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    251 mg
  • Foszfor
    1586 mg
  • Nátrium
    324 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.9 g
  • Cukor
    132 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1252.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    368 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    408 mg
  • Retinol - A vitamin:
    348 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    286 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    592 micro
Összesen 2372 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    145.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 136 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket besózzuk, megforgatjuk a lisztben. Kevés vajon mindkét felén megsütjük, félretesszük.
  2. A serpenyőben maradt zsiradékra öntjük a bort és a mustot. Amikor felforrt, visszatesszük a karajt, hozzáadjuk a leszemezett szőlőt.
  3. Fedő alatt 2-3 percig főzzük, és azonnal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6102
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy újságban találtam a receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek