Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarella panna cotta recept

hozzászólások (13)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 360 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1442 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 194 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Erikiri
Erikiri Mon, 2012-04-09 18:55

A húsvéti asztal egyik különlegessége volt ez a finomság. Köszönöm a receptet, kiválóan sikerült. Üdv Kriszta

Erikiri
Erikiri Mon, 2012-04-09 19:51

Ugyanilyen formájú szilikonformám van, mint a tiéd, csak nagyban. Ennek megfelelően nagyobb adagot készítettem. Egy gyönyörű sajtkoszorú lett belőle. A forma alját megszórtam bazsalikommal (sajnos csak szárított volt itthon, de így is nagyon finom volt) - amikor kiborítottam, nehéz volt megállnom, hogy fel ne faljam egyben az egészet. Emberfeletti önuralom kellett ahhoz, hogy megvárjam az első locsolkodót :-)))) én is csak ezután kóstoltam meg. Mindenkinek nagyon ízlett, igazi különlegesség. Kérlek írd be, hogy hány dekás kiszerelésű mozzarellát veszel - én most csak kimértet tudtam venni. Hiába kérdeztem az üzletben, hogy a kicsomagolt hány dekás szokott lenni, senki nem tudta. Gyanítom, hogy kicsit sokat tettem bele, de nem vált hátrányára.... :-) Üdv Kriszta

modosa
modosa / modosa Mon, 2012-04-09 21:18

Fotó nem készült? Úgy megnéztem volna, de gondolom a locsolkodók már elpusztították :)
A zacskós mozzarella, amit használtam, 125 grammos. sziA :)

Erikiri
Erikiri Mon, 2012-04-09 22:21

Az utolsó pillanatban még sikerült lefotóznom. Szívesen átküldöm neked ha írsz egy mailcímet. Szia. Kr.

Erikiri
Erikiri Mon, 2012-04-09 23:30

Szia! Elküldtem a fotót! A férjemnek az az ötlete támadt, hogy juhtúróval, vagy tejszínes krémsajttal is meg kellene próbálni ezt a finomságot. a tejszínes krémsajtot minden további nélkül el tudom képzelni, de szerinted a tejszín és a juhtúró összeférne egymással? Üdv Kr.

modosa
modosa / modosa Tue, 2012-04-10 08:33

Szia Kriszta, megkaptam a fotót és csak azt sajnálom, hogy más nem láthatja, olyan gyönyörűűűű :) Gratulálok! Szerintem a krémsajt is és a juhtúró is jó ötlet, ez utóbbi tejszínnel...és, ha szeretitek, próbáljátok meg kaporral. Várom a további képes beszámolókat :))) A.

Erikiri
Erikiri Tue, 2012-04-10 16:00

Örülök, hogy neked is tetszik, látványnak is igazán gusztusos volt. A folytatásról majd beszámolok, addig is üdvözöllek és szorgalmasan próbálgatom a receptjeidet. Köszi. Üdv Kr.

360
főzőtejszín 2 dl
tej 1 dl
mozzarella 30 dkg
zselatin 60 g
bazsalikom 1 marék
fokhagymakrém 1 kávéskanál
olívaolaj 0.5 teáskanál
víz 8 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint