r
Nosalty Logó

Morzsolt kávés-krémtúrós szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Morzsolt kávés-krémtúrós szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1002 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 6000 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 253 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1107.8 g
  • Cink
    218 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    145 mg
  • Vas
    170 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    366 mg
  • Nátrium
    95 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.1 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    378 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    354 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    274 micro
  • β-crypt
    52 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 1002 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    166.8 g

Zsír

  • Összesen
    349.3 g
  • Telített zsírsav
    206 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6647 g
  • Cink
    1309 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    872 mg
  • Vas
    1021 mg
  • Magnézium
    424 mg
  • Foszfor
    2195 mg
  • Nátrium
    567 mg
  • Réz
    53 mg
  • Mangán
    45 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    546.3 g
  • Cukor
    232 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    957.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2271 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    553 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2122 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    1643 micro
  • β-crypt
    314 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    957 micro
Összesen 6000 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.9 g
  • Cink
    55 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    43 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    25 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 253 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. A barackokat lecsöpögtetjük, felszeleteljük.
  2. Egy magasabb peremű tepsit kibélelünk sütőpapírral.
  3. Elkészítjük a morzsolt tésztát: a lisztet összekeverjük a kétféle porral (kávé, kakaó). Hozzáadjuk a cukrot, majd a vajat. Kézzel ügyesen összedolgozzuk. Elég morzsásra.
  4. Elegyengetjük a tésztát a tepsiben, és ráreszelünk 10 dkg étcsokit. Ez egy finom réteget fog képezni a tésztán.
  5. A túrót simára keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás krémtúrót, a tojásokat, a pudingport, a cukrot.
  6. A masszát elsimítjuk a tésztán.
  7. Szépen elrendezzük a barackszeleteket a tetején, majd ráreszeljük a maradék csokoládét.
  8. Előmelegítjük a sütőt. Kb. 40 perc alatt elkészül a finomság.
  9. Ügyesen rácsra helyezzük, hagyjuk kihűlni. Szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×40
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9828
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 27.

Ajánló

Feldobhatjuk bármilyen gyümölccsel. Az eredeti recept mandarint írt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom süti. Gyorsan fogyott. Annyira nem mutatós, de a szeleteléssel feldobhatjuk. :)) Változtattam az eredeti arányokon, részben azért is, mert kifelejtettem a tojást. Pontosabban csak egyet raktam bele. Az eredeti recept négyet ír. Biztos tudat alatt is sokalltam a dolgot :) Szóval az enyémnél sárgább lesz a süti teteje, ha követjük a receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek