r
Nosalty Logó

Mallorcai sült csirkecombok

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Mallorcai sült csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 412 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 823 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 100 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    523.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    257 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    200 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1018 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    869 micro
Összesen 412 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.7 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1046.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    443 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    401 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    2037 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1738 micro
Összesen 823 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    249 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    629 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymagumó külső, kemény héját eltávolítjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd sóval, borssal és paprikával fűszerezzük.
  2. A combokat a forró olajban körben megpirítjuk, majd felöntjük a borral és 50 ml vízzel. Hozzáadjuk a fokhagymagumót és a babérlevelet, lefedve - a combok legyenek a bőrös felükkel lefelé – kb. 20 percig főzzük.
  3. A paradicsomot fövő vízzel leforrázzuk, a héját lehúzzuk, négybe vágjuk, a magokat kiszedjük, majd a paradicsomhúst apró kockákra vágjuk.
  4. A fűszernövényeket megmossuk, lerázogatjuk, apróra vágjuk, majd elkavarjuk a paradicsommal. Sóval, borssal és paprikával ízesítjük.
  5. A húst megfordítjuk (a bőrös felével felfelé), hozzáadjuk a paradicsomot, és további 25-30 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 361
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 35996
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy német folyóiratban akadtam erre a receptre. Tálaljuk főtt burgonyával vagy tésztával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek