r
Nosalty Logó

Lilahagymás csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Lilahagymás csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 485 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1938 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 165 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.8 g

Zsír

  • Összesen
    34.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2121.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    1373 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    204 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 485 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135.1 g

Zsír

  • Összesen
    138.3 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    629 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8487.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    1035 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    1618 mg
  • Nátrium
    5490 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    816.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    728 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    457 mg
  • Retinol - A vitamin:
    717 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 1938 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    724.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    468 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket felszeleteljük, megszórjuk sóval és borssal.
  2. Olajjal kikent tepsibe tesszük, aláöntünk 1/2 dl vizet, alufóliával letakarjuk, és sütjük kb. 25 percet.
  3. Közben a lilahagymát 3 ek olajon megpároljuk, a sajtot lereszeljük, majd a tejföllel és a hagymával elkeverjük.
  4. Amikor félig megsült a hús, akkor rákenjük a tejfölös mártást, és még 10 percig sütjük fólia nélkül.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 25 alkalommal
  • Receptkönyvben: 359
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 21485
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lilahagymás csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Gyors vasárnapi ebéd.:) Nálunk a kedvenc a krumplipüré, most is azzal készítettem el, de a rizs is passzol mellé.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek