Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lencseleves 4. recept

hozzászólások (11)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 845 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

összesen: 6761 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 128 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Sat, 2016-12-31 14:49

Csodálatosan finom lett. Végre sikerült finom lencselevest főznöm. Köszönöm a receptet. Zsuzsa.

Zsuz
Zsuz Fri, 2011-12-30 15:03

Honapra szeretném megcsinálni ezt a levest, kérdezném, hogy a nagy lábas víz az kb. mennyit jelent? Mert én mindig mindent túl sok vízzel szoktam csinálni sajnos a leveseket. Előre is köszönöm!

Barika
Barika Sat, 2011-12-31 13:22

Én úgy csinálom ezt a levest,h a csülök teljes főzőlevében főzöm meg a lencsét és a többi zöldséget. Amennyiben kevés víz marad, akkor pótolom ;) A legfinomabb lencseleves receptet választottad ;) BUÉK!

Maja50
Maja50 Sun, 2011-11-27 09:53

Én már többször meg főztem és nagyon finom lett ma ezt főzöm ebédre ! köszönöm szépen a receptet . KELLEMES VASÁRNAPOT JÓ EGÉSZSÉGET kívánok Marika

kovaevakiss
kovaevakiss Fri, 2011-11-18 22:21

Én holnap főzök lencselevest, majd reggel hamar beáztatom. Már régen volt nálunk, de most itt böngésztem a leveseket, és kedvet kaptam hozzá. Másodiknak talán krumplistészta lesz, nem kell minden nap húst is enni, majd vasárnap.

mese126
mese126 Fri, 2011-02-25 19:55

Jajj, látom, hogy 15 percig kell főzni még! Köszönöm, bocsánat!!!!

mese126
mese126 Fri, 2011-02-25 19:54

Kedves Beácska! Már fő a levesem, de most látom, hogy a kolbászra azt írod, hogy a végén teszed bele a levesbe! Nem kell előtte egy kicsit együtt főzni a levessel???? Köszönöm! mese126

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-05-08 06:41

Ma meg fogom csinálni, már be van áztatva a lencse

845
füstölt sertéscsülök 1.5 kg
kolbász 250 g
lencse 50 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
sárgarépa 3 db
fehérrépa 3 db
zeller 1 kis db
babérlevél 4 db
bors 8 szem
víz 2 l
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 0.5 evőkanál
fűszerpaprika 0.25 ek
0 ízlés szerint
tejföl 8 ek
ecet 1 teáskanál