r
Nosalty Logó

Lasagne réteslapból

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Manda
Lasagne réteslapból
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 419 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1669 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 195 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1294.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    392 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    261 mg
  • Nátrium
    599 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    204 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    8684 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 419 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.5 g

Zsír

  • Összesen
    99.4 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    335 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5178.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    1569 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    1044 mg
  • Nátrium
    2397 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    881 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    818 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    760 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    34738 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 1669 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    611.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    185 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    283 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    90 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4101 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst kevés olajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a paradicsompürét és a fűszereket, majd mikor felrottyant, beleöntjük a tejszínt is.
  2. Egy tepsit megkenünk olajjal, és 2 db réteslapot belefektetünk. Erre tesszük a massza 1/3-át. Utána még 2 db réteslap-massza-réteslapok-massza.
  3. Végül a legfelső masszára szórjuk a reszelt sajtot, és előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 9466
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nekem a lasagne tésztát sosem sikerült rendesen kifőzni. Vagy összeragadt vagy kemény maradt. Réteslapom volt itthon, így csináltam meg. Azóta is így kéri a család!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?