r
Nosalty Logó

Krumplin sült csirkemájjal töltött csirkecombok

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Katrin
Krumplin sült csirkemájjal töltött csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 515 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2576 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 94 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    36 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    364 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1643.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    965 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    279.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2029 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    387 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2026 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    24 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 515 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    180 g

Zsír

  • Összesen
    140 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    1820 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8217.1 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    301 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    364 mg
  • Foszfor
    2438 mg
  • Nátrium
    4826 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1398.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10147 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    54 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    203 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1936 micro
  • Kolin:
    1088 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10129 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    120 micro
  • Lut-zea
    902 micro
Összesen 2576 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    370 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 94 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat letisztítjuk, átmossuk, apró kicsi kockákra vágjuk, s besózzuk. Hozzákeverjük a zsemlemorzsát, a tojást, s összekeverjük.
  2. A krumplit megpucoljuk, felkarikázzuk. A tepsibe öntjük az étolajat, beleszórjuk a karikára vágott krumplit, besózzuk.
  3. A csirkecombokat egyesével megtöltjük a csirkemájas töltelékkel, s hústűvel megtűzzük, hogy ki ne folyjon a töltelék belőle.
  4. Utána besózzuk a csirkecombokat, majd nagyon jól megszurkáljuk a combokat, hogy sütés közben nehogy kidurranjon, s kifolyjon a töltelék. Ráöntjük a kis pohár vizet, letakarjuk alufóliával, s kb. egy és fél órát sütjük nagy lángon.
  5. Félidőben megnézzük, s újra megszurkáljuk a csirkecombokat, s úgy rakjuk vissza a tepsit, hogy a belső oldala legyen kívül, hogy aránylag egyformán átsüljenek a csirkecombok.
  6. De ekkor már alufólia nélkül sütjük tovább, hogy szépen megpiruljon, megsüljön a tetejük. Utána tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x30
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 31 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2319
  • Feltöltés dátuma: 2019. szeptember 09.

Ajánló

Ősztől tavaszig ajánlatos ezt a finomságot megsütni, mivel nyáron, a nagy melegben csak felmelegíti a lakást.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem ezt a töltött csirkecombot megsütni, mert nem kell külön köretet is készíteni hozzá, mivel a csirkecombok alatt sül a krumpli, s nagyon finom íze is lesz a csirkehústól.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek